• Kralja Petra 16
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 00:30h)
  • Lounge
  • 500 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

KAFETERIJA! MESTO GDE JUTRO POČINJE!

Pre nego što dođe do vašeg stola, naša kafa prolazi dugačak put. Od plantaže u najudaljenijim krajevima sveta, preko ruku farmera i berača plodova, do prženja i najfinijeg mlevenja u našim mlinovima, a ipak, svaka šoljica znači tek jedan novi početak uživanja u danu pred nama.

Iako veoma mlad brend, za manje od tri godine dokazanim kvalitetom i konstantnim inovacijama postali smo jedan od najbrže rastućih lanaca kafeterija u Srbiji, koji u svom asortimanu za sada nudi više od 15 jedinstvenih vrsta kafa sa svih strana sveta, među kojima su i veoma retki ukusi, ekskluzivni u ovom delu Evrope.

Gosti Kafeterije se svakog jutra mogu razbuditi uz ukuse Indija ili Brazil espresa, poboljšati produktivnost uz ukuse Kolumbije, Kenije ili Etiopije, uživati u specijalno pripremljenim blendovima ili završiti dan uz bezkofeinske napitke.

PRAVILNO PRŽENJE KAFE - KLJUČ NAJBOLJEG UKUSA!

Ono što našu ponudu čini posebnom je i činjenica da se proces prženja, a zatim i mlevenja odvija neposredno pred konzumaciju, a količine su uvek dozirane, pa tako kafe koje su putovale čak iz Indije, Kenije, Kolumbije ili Brazila uvek imaju svež i prepoznatljiv ukus.

INOVATIVNOST I INVENTIVNOST! TAJNA NAŠEG USPEHA!

Osim prve jutarnje, naši svakodnevni rituali su i praćenje onog najboljeg što pasionirani inovatori iz sveta kafe mogu da ponude kako bi se održao kvalitet proizvoda, a usluga podigla na nivo novog uživanja u tradicionalnom napitku.

Tako, osim što gotovo pred očima gostiju pržimo kafu za svaki od naših objekata u Srbiji, svakom posetiocu pružamo mogućnost da uz pomoć novih metoda i sam učestvuje u procesu ne samo ispijanja, već i specifičnog načina pripreme kafe.

Osim toga što idemo u korak sa onim najboljim što svet kafe može da ponudi, kada je reč o kreativnosti uvek smo korak ispred. Svaki od naših objekata posebno je uređen i u potpunosti podređen uživanju u omiljenoj vrsti kafe, uz osećaj da sedite u sopstvenoj dnevnoj sobi.

Tako se naš odnos sa gostima, ma gde otvorili vrata, ne razlikuje mnogo od komšijskog – onog iskrenog, pravog i potpuno spontanog.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafeterija
Average rating:  
 1 reviews
 by Mirjana

Definitivno najbolja kafeterija i kafa u Beogradu!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafeterija