• Resavska 25
    Beograd, Vračar
  • 21:00h - 02:30h
  • Pop / Rock / Jazz / Evergreen.
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Vinski podrum Epigenia Bar lociran je u samom centru grada, u ulici Resavskoj 25 i predstavlja nesvakidašnje mesto na koje možete svratiti na času vina, tapase ili celonoćni provod, mesto na kom je sve podređeno Vašem maksimalnom uživanju.

Koliko dugo maštate o idealnom kutku za opuštanje, gde su sva čula aktivirana da uživaju, a atmosfera je ležerna, prijateljska, baš za Vašu dušu? Ukoliko tražite upravo ovako nešto, onda je vinski podrum Epigenia Bar pravo mesto za Vas. Najfiniji ukusi vina Topličkih vinograda i mnogobrojnih srpskih vinarija, mediteranska hrana i muzika su sve ono što krasi ovaj bar i čini ga idealnim mestom za potpuni hedonizam. Vašem uživanju u Epigenia baru dodatno doprinosi izvanredan ambijent koji je osmišljen tako da se možete maksimalno opustiti u dobrom društvu i uživati u čarima vina, koje je poezija ukusa.

Pored toga što nudi raznovrsna vina, ovaj bar takođe nudi i brojne specijalitete španske kuhinje koji su, u kombinaciji sa kvalitetnim vinom, pun pogodak. Epigenia bar gaji tradiciju veoma pristupačnih cena, jer je glavni cilj uživanje u različitim ukusima i degustacija što većeg broja sorti vina. Lagana pop, rock, jazz ili evergreen muzika upotpuniće Vaš doživaljaj i učiniti Vaš boravak na ovom mestu jedinstvenim.

Epigenia Vinski Podrum je nesvakidašnje  mesto i odličan povod za novo otkriće mesta za izlaske i kvalitetnu muziku. Ukoliko ste ljubitelj najromantičnijeg pića i španskih ukusa, ovo je pravo mesto za vas. Posetite ga još danas i pronađite svoj užitak u savršenoj čaši najboljeg vina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Podrum Epigenia
Average rating:  
 1 reviews
 by Mihajlo

divno kulturno mesto, odlicna hrana i vino


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Podrum Epigenia