• Kajmakčalanska 1
    Beograd, Vračar
  • 10:00h - 01:00h
  • Rock / Pop / Jazz
  • 55 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Pub 23 nalazi se na Vračaru, u ulici Kajmakčalanska broj 1. Radno vreme bara Pub 23 je od 10 sati ujutru, pa sve do 1 h iza ponoći.

Enterijer bara Pub 23 je veoma specifičan i veoma se izdvaja u odnosu na druge beogradske barove. Naravno, pored kombinacije cigle i drveta, dominantna je tamno zelena boja, koja je u savršenom skladu sa osvetljenjem bara. Na ovom sjajnom mestu vlada prijatan ambijent, kao i neverovatna udobnost.

Pored barskih stolova, kao i niskog i visokog sedenje, Pub 23 raspolaže i prostranim šankom. Kapacitet bara Pub 23 je 55 ljudi, a raspoloženje uvek na vrhunskom nivou. Usluga je besprekorna i zadovoljava visoke svetske standarde, što je rezultat rada velikih profesionalaca. Cene su izuzetno pristupačne.

Pub 23 predstavlja idealno mesto gde možete popiti vašu prvu jutarnju šoljicu kafe ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa vašim prijateljima i dragim osobama. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete baru Pub 23 osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate.

Pravi hedonisti se rado provode u baru Pub 23 jer je atmosfera zaista opuštena.  U bilo koje doba dana ili noći, ovo je prava oaza za sve ljubitelje jedinstvenog uživanja.

Ovaj bar koji je pravo osveženje za beogradski noćni život i koji poseduje sve što očekujete i priželjkujete od noćnog provoda. Muzika koja vas ovde čeka je u rock / pop / jazz maniru i svi poklonici ovog zvuka bogatiji si za jedno mesto više na kom istinski mogu da se opuste i pronađu užitak uz muziku koja je po njihovom ukusu. Petkom i subotom vas očekuju live band nastupi kao i Dj nastupi.

Zato ne treba mnogo da se čeka bar Pub 23 postaće glavno mesto u vašem životu na kom ćete doživeti sve momente za koje ste verovali da su daleko, uživajte sa najboljima.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Pub 23