• Kumodraška 14
    Beograd, Voždovac
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • House / Pop / Lounge
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Caffe Escalera nalazi se na Voždovcu, u Kumodraškoj ulici broj 14. Escalera može da ugosti oko 150 ljudi koji su spremni maksimalno da se opuste i uživaju u svim pogodnostima koje ovaj caffe nudi. Elegantno urađen i prijatan ambijent učiniće da se u ovaj caffe zaljubite na prvi pogled.

Kada izaberete Vaše idealno mesto na gornjem ili donjem spratu, uslužiće Vas veoma prijanti i profesionalni konobari, kojima je cilj da Vam boravak na ovom mestu bude zaista ugodan. U karti pića naći ćete 35 ukusa nes i espreso kafe (badem, lubenica, dinja, višnja, choco-cookies, vanila, lešnik, menta i mnogi drugi). Pored toga Escalera nudi i raznovrsna alkoholna pića, od piva do koktela, neverovatnih ukusa, kao i brojne sveže ceđene sokove, a ono po čemu ćete dugo pamtiti ovaj caffe je svakako plazma šejk i razni drugi šejkovi.

 

Ukoliko ogladnite, možete izabrati neki od specijaliteta Escalera kuhinje. U ponudi se nalaze italijanske plate sa pršutom i sirom, kroasani sa pršutom, bavarski sendviči i još mnogo toga. Ako, pak preferirate slađu varijantu, tu su razne voćne salate, slatki kroasani, kao i brojni kolači. Uz kombinaciju slano – slatkog obroka Vaše uživanje će dostići maksimum.

Da bi doživljaj bio potpun, za sve ljubitelje dobrog provoda Escalera svakog četvrtka od 21h organizuje žive svirke odličnih bendova, tako da na ovom mestu možete pronaći sve što Vam treba kako biste se opustili i dobro proveli. Prijatan ambijent koji ćete naći na ovom mestu pružiće vam savršen doživljaj.

Za ovo mesto nije potrebna posebna najava, ono je pravo i vrlo blizu onoga što vam je potrebno, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Vaše uživanje može početi ujutru od 9h, a vikendom trajati do jedan sat iza ponoći. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma i prepustite se svim čarima ovog prelepog mesta.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Caffe Escalera
Average rating:  
 1 reviews
 by chola

Biser Vozdovca!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Caffe Escalera