• Skadarska 40
    Beograd, Stari grad
  • 17:00h - 01:00h (četvrtkom i vikendom do 03:00h)
  • Pop / Rock / Disco / House / Funky
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kaldrma Bar nalazi se na adresi Skadarska 40, u jednoj od najlepših ulica u Beogradu. U srcu Skadarlije, boemske četvrti Beograda, smešten u njenom donjem delu, ovog leta otvorio se bar koji preti da postane kultni i koji je već našao svoje mesto u ulici koja je sinonim za dobar provod.

Kaldrma je jedno veoma lepo i uređeno mesto gde se okuplja prava gradska ekipa koja ume da prepozna kvalitetan provod. Sam enterijer bara je veoma neobičan i skroz je u industrijskom duhu urađen. Zidovi su obloženi drvetom, ponegde i ciglom, a nije uobičajeno videti ni neobične police i gramofonske ploče kao deo dekoracije.

Ambijent ovog bara, koji može da primi 80 gostiju, svojim detaljima pruža pravi ugođaj. Što se tiče mesta sa sedenje možete da birate između niskih sedenja, barskih stolova, pultova ili šanka.

Preko dana, u Kaldrmi ćete moći da uživate uz odličnu kafu ili domaći ledeni čaj, dok se noću pretvara u omiljeno mesto ljubitelja disco/house zvuka i pop/rock svirki uz prelepe zvukove akustične gitare.

Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete baru Kaldrma osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate.

Kaldrma je upravo ono mesto koje je nedostajalo Beogradu da vaš boravak u najpopularnijoj ulici u gradu bude još lepši, urbaniji i poželjniji.

Odlični koktel majstori, kvalitetan izbor domaćeg nepasterizovanog točenog piva ili jedinstven enterijer, samo su neki od razloga zbog kojih morate posetiti Kaldrmu, a od četvrtka do subote to možete učiniti do 3 sata iza ponoći.

Pravi hedonisti se rado provode u baru Kaldrma jer je atmosfera zaista opuštena, a enterijer podređen vašem maksimalnom uživanju. Ono što se posebno izdvaja u baru Kaldrma jesu izuzetno pristupačne cene, pa se možete provoditi bez brige o svom novčaniku.

Jedno je sigurno - bar Kaldrma je zaista idealno mesto za opušteni provod i uživanje za apsolutno sva čula i mesto na koje se uvek vraćate.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kaldrma Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Simona

Simpa mesto, fine zurkice 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kaldrma Bar