• Gavrila Principa 7
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • House
  • 100 Ljudi

Program bara

UTORAK 19. Mart
Shine like that freakin disco ball!

SREDA 20. Mart
Shootercoster

ČETVRTAK 21. Mart
RnB Thursday

PETAK 22. Mart
Getting drunk has never been that easy

SUBOTA 23. Mart
Get ready to take your SHOT!

Bar Shootiranje se nalazi na adresi Gavrila Principa 7 u samom centru Beograda. Radno vreme bara Shootiranje je od 08 ujutru do ponoći, a vikendom do 01 iza ponoći. Predstavlja lepo uređeno mesto, sa modernim enterijerom i specifičnim osvetljenjem koje svakako zagolica svačiju maštu.

Pored niskog sedenja, Bar Shootiranje raspolaže i prostranim šankom. Kapacitet bara Shootiranje 100 ljudi, a raspoloženje uvek na vrhunskom nivou.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni moderan nameštaj koji pored toga što pričinjava estetsko zadovoljstvo, nudi i maksimalni komfor. Ono što takođe posebno doprinosi kvalitetu ovog besprekornog mesta jeste usluga koja se može meriti sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod. Ovde se brine o svakom detalju, a prioritet ste uvek i isključivo vi. Ljubazno i druželjubivo osoblje učiniće sve da u baru Shootiranje iskusite provod baš po vašoj meri, i da vam apsolutno ništa ne zafali.

Mi smo sigurni da će bar Shootiranje dati jednu novu dimenziju sa svojim modernim enterijerom, najboljim koktelima i dobrom muzikom. Svakako vam preporučujemo da posetite bar Shootiranje i uverite se u kvalitet koji ovo mesto nudi.

Tokom dana, Shootiranje je više od tek prijatnog kafe bara – mesto za opuštanje, ili punjenje baterija, mesto poslovnog sastanka, ili dejta, mesto za rad, ili domaći, mesto za dugi kapućino, ili brzi espreso šot…

Uveče bar Shootiranje doživljava potpuni preobražaj, izgledom i suštinski, i pretvara se u ono što znamo kao prvi beogradski šot bar. Nisu u pitanju samo preko 100 koktela, od toga više od 70 šotova. U pitanju je pravo mesto za kraj dana, za predivno veče, za početak vrhunske noći.

Nasamo ili ne, u Shootiranje šot baru nikad niste sami – nalazite se na mestu neprekidne proslave komunikacije, vrhunske zabave u bivanju sa drugima, užitka u deljenju naredne ture, radosti življenja u njegovom potpunom sjaju.

Bar Shootiranje je sjajno mesto za dnevno opuštanje ili noćni provod, koje ćete posle jednog dolaska sigurno uvrstiti među beogradske lokale koje redovno posećujete.

Dobro došli u Shootiranje!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Bar Shootiranje

Mapa - Bar Shootiranje