• Gavrila Principa 7
    Beograd, Savski venac
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • House
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Shootiranje bar je prvi specijalizovani beogradski šot bar u kom svi iskreno uživaju. Sređeni mladi ljudi u opuštenoj atmosferi grade senzacionalnu energiju zbog koje gosti koji dođu jednom postaju ubrzo i stalni gosti. Bar Shootiranje daje jednu novu dimenziju gradu, sa svojim modernim enterijerom, najboljim koktelima i dobrom muzikom.

U Shootiranje baru se brine o svakom detalju, a prioritet ste uvek i isključivo vi. Ljubazno i druželjubivo osoblje učiniće sve da u baru Shootiranje iskusite provod baš po vašoj meri, i da vam apsolutno ništa ne zafali.

Nasamo ili ne, u Shootiranje šot baru nikad niste sami – nalazite se na mestu neprekidne proslave komunikacije, vrhunske zabave u bivanju sa drugima, užitka u deljenju naredne ture, radosti življenja u njegovom potpunom sjaju. Upravo je bar Shootiranje Beograd načinio bogatijim za jednim svetskim lokalom.

Shootiranje bar rezervacije - obezbedite svoje mesto na vreme

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju za Shootiranje bar i tako obezbedite sebi mesto u ovom urbanom baru.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. Odaberite sistem koji vam najviše odgovara i obezbedite sebi mesto u popularnom baru. Svakako vam preporučujemo da posetite bar Shootiranje i uverite se u kvalitet koji ovo mesto nudi.

Shootiranje meni - bogata karta koktela

U baru Shootiranje kokteli su glavni na karti pića. Ovde postoji preko 80 vrsta šotova i oko čak 50 vrsta najrazličitijih koktela, a svako piće možete ispijati i na ulici, nalik na njujorške barove. Bitno je imati i na umu da su u baru Shootiranje cene prilagođene i može se reći da su u opsegu niskih s obzirom na vrstu zabave, kvaliteta pića i lokacije na kojoj se bar nalazi.

Opis modernog bara koji mladi obožavaju

Bar Shootiranje predstavlja lepo uređeno mesto, sa modernim enterijerom i specifičnim osvetljenjem koje svakako zagolica svačiju maštu. Pored niskog sedenja, Bar Shootiranje raspolaže i prostranim šankom. Kapacitet bara Shootiranje 100 ljudi, a raspoloženje uvek na vrhunskom nivou.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni moderan nameštaj koji pored toga što pričinjava estetsko zadovoljstvo, nudi i maksimalni komfor. Ono što takođe posebno doprinosi kvalitetu ovog besprekornog mesta jeste usluga koja se može meriti sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod. Ukoliko se tome doda i razuman Shootiranje cenovnik, može se reći da su provod i opuštenost u izlasku zagarantovani.

Vrhunska atmsfera koju pruža Shootiranje bar

Tokom dana, Shootiranje bar je više od tek prijatnog kafe bara – mesto za opuštanje, ili punjenje baterija, mesto poslovnog sastanka, ili dejta, mesto za rad, ili domaći, mesto za dugi kapućino, ili brzi espreso šot…

Uveče bar Shootiranje doživljava potpuni preobražaj, izgledom i suštinski, i pretvara se u ono što znamo kao prvi beogradski šot bar. Nisu u pitanju samo preko 100 koktela, od toga više od 70 šotova. U pitanju je pravo mesto za kraj dana, za predivno veče, za početak vrhunske noći. Nema sumnje da je bar Shootiranje Beograd čekao mnogo godina, a sada svi obožavaoci koktela mogu i da ga dožive.

Bar Shootiranje Beograd - adresa i lokacija

Bar Shootiranje se nalazi u najatraktivnijem delu grada za izlaske - u Savamali. Baru Shootiranje adresa je Gavrila Principa 7 i do lokala je lako doći kako gradskim prevozom, tako i taksijem.

Bar Shootiranje nema sopstveni parking, te ukoliko se svojim vozilom uputite do lokala, možete imati poteškoća da nađete ulični parking. Ipak, ne tako daleko nalaze se parkinzi Promenada i Karađorđeva. Ipak, ukoliko posećujete bar u večernjim časovima, radi potpunog ugođaja, savetujemo da vozilo ostavite parkirano ispred kuće!

Kakvo je Shootiranje radno vreme?

Radno vreme bara Shootiranje je od 08 ujutru do ponoći, a vikendom do 1 iza ponoći. Velika prednost koju donosi Shootiranje bar je i i činjenica da je otvoren svakog dana u nedelji. Kad god poželite da probate vrhunski koktel u Beogradu ili da ispijete kafu u najlepšem ambijentu, u ovom baru ćete biti usluženi.

Bar Shootiranje je sjajno mesto za dnevno opuštanje ili noćni provod, koje ćete posle jednog dolaska sigurno uvrstiti među beogradske barove koje redovno posećujete. Dobro došli u Shootiranje!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Shootiranje
Average rating:  
 2 reviews
 by 1123

Cetvrtkom je bila sjajana zurka uz Dj Raqu!

 by chupavi

uh povracao sam tamo svaki drugi put :)))


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Shootiranje