• Mileševska 73
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • House / Deep House
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Novootvoreni bar Cross nalazi se u srcu Vračara, na adresi Mileševska 73. Kapacitet ovog kafe bara je 120 ljudi, dok je radno vreme od osam sati do ponoći, vikendom sat duže.

Bar Cross predstavlja novo mesto u centru grada. Enterijer je vrlo specifičan i prilagođen je Vašem potpunom uživanju, a u njemo dominira mnoštvo šarenih boja. Interesantne boje, uz veoma kreativno odrađeno osvetljenje, kao i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zaljubiti već na prvi korak. Ovaj bar izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom, kao i komforom. Preko dana u lokalu se pušta lounge muzika, a u večernjim časovima, koketira se i sa klupskom atmosferom zahvaljujući nastupima DJ-eva koji favorizuju elektro zvuk, što i određuje uglavnom ekipu ljudi koja ovo mesto obožava.

Bar Cross je mesto na kom u jutarnjim časovima možete popiti kafu, prelistati jutarnju štampu i prepustiti se čarima užurbanog Beograda. Takođe, idealno je da popodne svratite sa prijateljima i uz omiljeno piće pročešljate sve aktuelne teme, opustite se i uživate, jer ovo mesto nudi sve što je potrebno za uživanje, lep provod i trenutke koji se pamte. Bar poseduje i internacionalnu kuhinju, po vrlo pristupačnim cenama, pa je dobar izbor i kada je hrana u pitanju. Uveče ovaj bar poprima svoj novi oblik i postaje mesto za prave ljubitelje house muzike, za one koji očekuju izuzetno dobar provod uz najbolju muziku. U ovom baru Vam neće trebati mnogo novca da biste se lepo proveli, zato povedite dobro društvo i opustite se.

Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti Vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Bar Cross

Mapa - Bar Cross

instagram feed