• Mileševska 73
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 120 Ljudi

Program bara

SREDA 24. April
Aleksa Perović od 21:00h

ČETVRTAK 25. April
V&M Acoustic Duo od 21:00h

PETAK 26. April
Notturno Bend od 21:00h

SUBOTA 27. April
Slavica Trubarac od 21:00h

NEDELJA 28. April
Bojana Mašković od 21:00h

PONEDELJAK 29. April
Miloš Zeka Petrović od 21:00h

UTORAK 30. April
Ana Mašulović od 21:00h

Enterijer

Novootvoreni bar resoran Cross Beograd nalazi se u srcu Vračara, na adresi Mileševska 73. Kapacitet ovog kafe bara restorana je 120 ljudi, dok je radno vreme od 08h do ponoći, petkom i subotom sat duže. Svako veče ima muzika uživo od 22h. Za večernji nastup muzike uživo potrebno je doći izmedju 21h i 21:30h.

Bar restoran Cross predstavlja novo mesto u centru grada. Enterijer je vrlo specifičan i prilagođen je Vašem potpunom uživanju, a u njemo dominira mnoštvo šarenih boja. Interesantne boje, uz veoma kreativno odrađeno osvetljenje, kao i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zaljubiti već na prvi korak. Ovaj bar izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom, kao i komforom. Preko dana u lokalu se pušta lounge muzika, a u večernjim časovima, koketira se sa klupskom atmosferom zahvaljujući nastupima popularnih izvođača, što i određuje uglavnom ekipu ljudi koja ovo mesto obožava.

Restoran Cross Beograd

Bar restoran Cross je mesto na kom u jutarnjim časovima možete popiti kafu, prelistati jutarnju štampu i prepustiti se čarima užurbanog Beograda. Takođe, idealno je da popodne svratite sa prijateljima i uz omiljeno piće pročešljate sve aktuelne teme, opustite se i uživate, jer ovo mesto nudi sve što je potrebno za uživanje, lep provod i trenutke koji se pamte. Bar restoran poseduje i internacionalnu kuhinju, po vrlo pristupačnim cenama, pa je dobar izbor i kada je hrana u pitanju. Uveče ovaj bar restoran poprima svoj novi oblik i postaje mesto za prave ljubitelje muzike uživo, za one koji očekuju izuzetno dobar provod uz najbolju muziku. U ovom baru restoranu Vam neće trebati mnogo novca da biste se lepo proveli, zato povedite dobro društvo i opustite se.

Restoran Cross Beograd

Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti Vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata. Veliki izbor koktela.

Restoran Cross Beograd

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije za restoran Cross Beograd možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Restoran Cross Beograd Jelena Kostov

Jelena Kostov u restoranu Cross Beograd / Restoran Cross poznati

Restoran Cross Beograd Milica Pavlovic

Milica Pavlović u restoranu Cross Beograd / Restoran Cross poznati

Otvoreno novo mesto za izlazak u Beogradu pod nazivom Cross bar restoran. Ovaj bar restoran izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom, kao i komforom, kvalitetnom internacionalnom kuhinjom i muzičkim programom.

Restoran Cross Beograd

Slika sa otvranja / Restoran Cross Beograd

Restoran Cross Beograd

Restoran Cross jutarnja doza vitamina od sveže ceđenih sokova

Restoran Cross Beograd

Kulinarski tim restorana Cross sastavljen od 4 renomirana kuvara i preko 10 pomoćnih radnika za Vas priprema specijalitete internacionalne kuhinje. Specijaliteti od piletine, ćuretine i teletine, raznovrsne paste i rižota, neodoljivi ukusi mediterana, obrok salate za one koji vode računa o svojoj liniji, kao i burgeri i kobasice pripremljeni po posebnoj recepturi za istinske gurmane, predstavljaju samo delić jelovnika.

Razne vrste kafa i deserta.

Restoran Cross Beograd

Kao i veliki izbor vina.

Restoran Cross Beograd

Restoran Cross Beograd / Vinarija

Restoran Cross Beograd meni 2

Doručak u restoranu Cross

Restoran Cross Beograd

Poslepodne u restoranu Cross. Posetite bar caffe restoran Cross i uživajte u raznovrsnim specijalitetima koji se svakoga dana pripremaju za vas.

Restoran Cross Beograd meni 1

Uvek u ponudi i posni meni / Restoran Cross

Restoran Cross cene (hrana) / Meni:
- doručak od 320 do 490 dinara
* doručak se služi do 12:30h
- snedviči od 550 do 750 dinara
- supe, čorbe, potaži 250 dinara
- ručak glavno jelo od 650 do 1690 dinara
- salate od 280 do 550 dinara
- obrok salate od 790 do 990 dinara
- deserti od 290 do 520 dinara
- večera od 650 do 1690 dinara

Restoran Cross cene (piće) / Cenovnik:
- flaša žestine oko 5000 dinara
- flaša vina oko 2500 dinara
- kokteli oko 450 dinara

Rezervacije za restoran Cross za preko dana i za uveče: 063 33 33 44
Svako veče je muzika uživo. Vreme dolaska za uveče je 21h. Toleriše se dolazak do 21:30h najkasnije. Muzika uživo počinje u 22h. Petkom i subotom je uslov večera ili jedna flaša žestokog alhokolnog pića po izboru ili dve flaše vina po izboru. Petkom i subotom je preporučljivo doći tačno u 21h. Rezervacije za restoran Cross su besplatne, ali obavezne. Rezervaciju možete izvršiti putem poziva ili slanja sms poruke na broj 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije za restoran Cross je moguće izvršiti i putem nove beogradnocu ios i android aplikacije. Rezervisanjem putem aplikacije ostvarujete i poene koje posle možete unovčiti za razne pogodnosti.

Ukoliko do caffe bar restorana Cross želite da dođete gradskim prevozom ovo su linije sa kojima to možete:
Autobus 83
Trolejbus 19, 21, 22, 29
Minibus E1


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Cross