• Mali Kalemegdan bb (Kalemegdanska terasa)
    Beograd, Stari grad
  • 12:00h - 02:00h (vikendom do 03:00h)
  • House
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Boho Bar je naša džungla i šareni raj; to je gradska oaza i muzička avantura. To je mesto gde možete da se izujete i prepustite boemskoj strani svoje ličnosti - Boho bar je mesto gde ste potpuno slobodni!

Odlučili smo da moru raznovrsne beogradske ponude klubova i barova dodamo jedno boemsko "ostrvo" koje će predstavljati otelotvorenje unikatnog beogradskog šmeka, pomešanog sa dizajnom Azije, Balija, Maroka i drugih egzotičnih destinacija.

Postavljen u srcu najznamenitije lokacije u Beogradu, Kalemegdana, na kome se vekovima sreću i sudaraju najrazličitije kulture, ovaj lounge bar/klub je zamišljen kao mesto gde se svakog dana u nedelji možete beskrajno izležavati u udobnom ambijentu, okruženi jastucima, tepisima, pravom džunglom rastinja, palmama, nameštajem i statuama sa Balija itd. Posebno naglašavamo da je u pitanju "barefoot" koncept, koji će vam dati osećaj opuštenosti i povezanosti sa enterijerom, koji su ključ cele Boho Bar priče.

Naravno, muzika prati celokupan ambijent i priču, tako da će program biti orijentisan ka nekomercijalnom zvuku u kom će prednjačiti chill, deep house i pokoji egzotični prizvuk. Muziku će uglavnom vrteti odabrani beogradski DJevi od četvrtka do nedelje i to od zalaska sunca pa na dalje. Osim toga, planiramo da više puta mesečno organizujemo žurke na kojima ćemo ugostiti razna poznata strana DJ imena i live izvođače, a ceo umetnički koncept ćemo upotpuniti open air projekcijama filmova, yoga radionicama, afterwork sadržajima itd.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Boho Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by pera90

savrseno, zalazak sunca na tvrdjavi u najbolju muziku


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Boho Bar