• Vlajkovićeva 8
    Beograd, Centar, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Folk
  • 45 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Reality Show bar donosi novo iskustvo ne samo svojim učesnicima već i svojim gledaocima! Učesnici moraju savladati izazove ugostiteljstva koji ih udaraju kao žestina, mešaju kao koktel, cede kao limun i dođu do uspeha koji opija. Na svakom koraku ih prate gledaoci i, za razliku od ranijih rijalitija na našim prostorima, direktno utiču na ono što se dešava takmičarima.

Gledaj! Glasaj! Biraj!

U jedinstvenom rijaliti šou, šesnaest takmičara se bore za nagradu OD 30.000€ koja će im promeniti život. Za ovu izuzetnu sumu će morati i da rade i izdržavaju se od svog rada - i to u baru u centru grada! Sve njihove muke, uspehe, sukobe i radosti gledaoci mogu da prate kroz kamere koje pokrivaju i njihov zajednički stan i bar u kome rade. Iz nedelje u nedelju gledaoci glasaju ko ostaje, ali i biraju izazove za takmičare i mogu im davati zadatke. Ali to nije sve!

Voliš rijalitije ali nisi spreman na taj korak? Nema problema, jer ovo je prvi rijaliti koji otvara svoja vrata publici!

Nije ti dovoljno da glasaš, gledaš svoje mezimce i zadaješ im nedeljne izazove preko instagrama?! Svrati u Reality Show bar na kafu, koktel ili karaoke. Budi gost, provedi se na nedeljnim žurkama i učestvuj u aktivnostima koje takmičari organizuju. Iskusi iz prve ruke kako je biti deo rijalitija.

Zeljni zabave ali na novoj lokaciji? Bez brige, jer od ove zime u centru Beograda, otvara se originalni bar.

Lounge-bar, koktel-bar, karaoke-bar, nema veze koja ugostiteljska ustanova vam greje srce, pripremite se da Reality Show bar postane vaš omiljeni bar! Podeljeni u dve smene, odnosno dva tima takmičari se bore za nagradu, a to znači - žurke, nastupi, tematske večeri, provod i mnogo, mnogo zabave.

Ako vam sve ovo do sada zvuči zanimljivo, dođite u bar i postanite deo televizijskog programa i ostanite zbog zagarantovano dobrog provda!

Uvek ste priželjkivali da budete deo televizijskog programa? Popijte kafu pred kamerama, naručite turu za ekipu od rijaliti takmičara i družite se sa ostalim posetiocima Reality Show bara. Poznate ličnosti, pre svega zabavljači, pevači i muzičari, deo su stalnog programa najzanimljivijeg bara u regionu. U sredu popijte kafu sa poznatom prevačicom, a u subotu dođite na njen koncert. Sve je realno u Reality Show baru.

Da li ste čuli za happy hour koji neprekidno traje? Zvuči nemoguće? E pa u baru je sve moguće!

Happy hour za gledaoce u Reality Show baru traje najduže od svih u gradu i državi! On traje i za šankom, ali i na društvenim mrežama, portalima i na Kurir Televiziji! Postani deo nečeg većeg od samo gledanja televizije, postani deo Reality Show bara!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Reality Show Bar
Average rating:  
 3 reviews
 by Miki

Super prica :))

 by Kristina

Deluje bas zanimljivo, planiramo sledece nedelje sa drustvom da posetimo ovaj lokal :))

 by Nikola Kokic

Marko Bulat napravio zurku za pamcenje!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Reality Show Bar