• Strahinjića Bana 61
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / House
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Hugo je urbani lokal u samom srcu Dorćola. Ime je dobio po istoimenom italijanskom piću, koje predstavlja osvežavajući i penušavi koktel sa Prosekom. U Hugu možete popiti baš ovo tipično piće, ali i ostale osvežavajuće napitke koji se u ovom baru služe sa posebnim stilom. 

Ukoliko želite da na trenutak otputujete u Italiju i zamislite sebe kako ispijate koktel u tipičnom italijnaskom stilu, onda bi trebalo da posetite ovo mesto. 

Online rezervacije jednostavno i brzo 

Bar Hugo poseduje kapacitet za 100 ljudi,  a svoje mesto možete dobiti uz pomoć jednostavne online rezervacije. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Užitak u nesvakidašnjem abmijentu 

Bar Hugo je sjajna lokacije gde možete započeti dan uz jutarnju kafu, odličan je za dnevno druženje sa prijateljima, ili večernji provod uz koktele. Takođe ovde možete uživati i u romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom. 

Enterijer bara odiše stilom. Dominantne su crna i zelena boja, a sve je dizajnirano tako da pobudi prefinjenost i raskoš. Zelena nijansa je najprepoznatljivija u lokalu. Negde je provučena kroz detalje, a u nekim delovima se ističe atraktivna mint nijansa. 

U ovakvom ambijentu, uživaćete uz veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića. Nesumnjivo, Hugo bar  će vam doneti vrhunski užitak sa velikim stilom.

Adresa i radno vreme bara 

Hugo bar nalazi se na adresi Strahinjića Bana 61, jednoj od najatraktivnijih beogradskih lokacija za izlazak. Radno vreme lokala je 08:00h - 00:00h, s tim što je vikendom do 01:00h.

Posetite ovaj lokal i otkrijte zašto važi za jedan od najatraktivnijih beogradskih barova

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Hugo
Average rating:  
 1 reviews
 by Stanka

u Hugu sam upoznala svog sadasnjeg muza 😀


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Hugo