• Karađorđeva 55
    Beograd, Sava Mala, Savski venac
  • 09:00h - 02:00h
  • Pop
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Bar Dok je urbano mesto za dnevni ali i večernji izlazak, smešten u jednoj od najveselijih gradskih četvrti - Sava Mala. Ovaj bar je sjajno mesto za druženje sa prijateljima u bilo koje doba dana. Ovde vas očekuje odlična ponuda doručka i jutarnje kafe u kojoj ćete uživati, ali i sjajna večernja atmosfera za sve one koji nameravaju da se provedu. 

Naime, u ovom baru se tokom vikenda, ali i radne nedelje organizuju odlične svirke. Dakle, bilo da tražite prijatan ambijent za dnevno druženje, ili odličnu gradsku lokaciju za večernji izlazak, Dok je bar koji će pružiti i jedno i drugo.

Online rezervacije brzo i lako  

Bar Dok poseduje kapacitet za 100 ljudi, te ukoliko želite da uživate na nekom od sjajnih nastupa uživo, rezervišite svoje mesto. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ambijent u kome se svako oseća prijatno 

Enterijer bara Dok naglašava prefinjenost i prijatnost. Tople smeđe nijanse, udobne fotelje, kombinacija drveta i cigli, kao i velika slika broda, koja aludira na samo ime lokala, samo su neke od odlika ovog ambijenta. 

Prostor je ukrašen biljkama, zanimljivim osvetljenjem, kao i bocama vina, od kojih su se mnoge našle i u karti pića. Ovakvo okruženje je izuzetno prilagodljivo dnevnom druženju i večernjem izlasku, o čemu se i mislilo prilikom uređenja lokala. 

Prijatnoj atmosferi doprinosi i ljubazno osoblje koje će vas ovde dočekati, te će poseta Doku zasigurno biti prijatno druženje, koje ćete želeti da ponovite.

Adresa i radno vreme bara Dok 

Bar Dok nalazi se na adresi Karađorđeva 55, na Sava Mali, popularnoj gradskoj četvrti za izlaske. Radno vreme lokala je 09:00h - 02:00h. 

Posetite ovaj bar i uverite se zašto predstavlja odličan primer urbanog lokala kada su u pitanju beogradski barovi.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Dok