• Dobračina 30a
    Beograd, Dorćol, Stari grad
  • 17:00h - 02:00h
  • House
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bar Nula Pet (0.5 bar) nalazi se na adresi Dobričina 30a u samom centru Beograda. Radno vreme ovog bara je od 17 časova do dva sata iza ponoći, a kapacitet je 100 osoba. Popularni bar predstavlja mesto gde dolaze hedonisti željni dobrog provoda i druženja sa sebi sličnom ekipom. Nula Pet bar je postao kultno mesto gde svako može da zadovolji svoje apetite, po izuzetno povoljnim cenama.

Nula Pet bar rezervacije - online brzo i lako

Za maksimalno uživanje u jedinstvenom baru Nula Pet rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu Nula Pet bara rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti bara uvek popunjeni.

Šta se najviše pije u Nula Pet baru

Bar Nula Pet ima veoma bogat asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića, akcenat je na raznolikim koktelima i povoljnim cenama.

Opis bara koji će vas oduševiti

Nula Pet je lepo uređeno mesto, sa modernim enterijerom i zanimljivim osvetljenjem koje osvaja. Nikako ne smemo zaboraviti ni moderan nameštaj koji pored toga što pričinjava estetsko zadovoljstvo, nudi i maksimalni komfor. Ono što takođe posebno doprinosi kvalitetu ovog besprekornog mesta jeste usluga koja se može meriti sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod.

Muzika koja se sluša u popularnom baru

Kada je muzika u pitanju bar Nula Pet nastoji da vremenom ugosti popularne Dj-eve, neafirmisane umetnike i pokrene lanac nesvakidašnjih i inovativnih dešavanja, kako bi svaki Vaš izlazak bio jedinstveno i neponovljivo iskustvo. Tome će pored muzike, koja je u isto vreme i opuštajuća i pokretačka, doprineti i probrana gradska ekipa koja se okuplja na ovom finom mestu.

Nula Pet bar Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Bar 0.5 se nalazi u samom centru Beograda, na adresi Dobričina 30a. U srcu prestonice gde je uvek središte zbivanja, ovaj bar svojom kvalitetnom ponudom privlači sve posetioce koji imaju želju da provedu kvalitetno vreme u prijatnoj atmosferi i komfornom ambijentu.

Parking ispred bara

Za sve one koji dolaze sopstvenim automobilom važna informacija jeste da Nula Pet bar nema sopstveni parking, ali uvek svog četvorotočkaša možete ostaviti na uličnom parkingu ispred bara, gde će bezbedno stajati dok ispijate svoja omiljena pića u prijatnom, ušuškanom ambijentu popularnog bara.

Radno vreme 0.5 bara

Bar Nula Pet je otvoren svakog dana od 17:00h do 02:00h. Dobra atmosfera, vrhunsko piće, sjajna ekipa ljudi i provod uz zvuke najfinije muzike čine 0.5 bar Beograd idelanim mestom za opušteni izlazak i kvalitetno provođenje vremena.

Ne čudi zbog čega Beograd noću Nula Pet bar svrstava među beogradske barove koje bi obavezno trebalo posetiti!

Sjajan izbor pića i opuštena atmosfera, uz sve navedeno, čine Nula Pet pravim mestom za Vaš izlazak. Ovaj bar sa posebnim zadovoljstvom očekuje prijatelje kuće, koji svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpunjuju atmosferu ovog mesta i čine ga mnogima odabranim mestom za uživanje.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Nula Pet
Average rating:  
 1 reviews
 by ranko

jedno sjajno rokacko mesto, super muzika i niske cene


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Nula Pet