• Dobračina 30a
    Beograd, Stari grad
  • 17:00h - 02:00h
  • House
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Bar Nula Pet nalazi se na adresi Dobričina 30a u samom centru Beograda. Radno vreme ovog bara je od 17 časova do dva sata iza ponoći, a kapacitet je 100 osoba.

Nula Pet je novo, lepo uređeno mesto, sa modernim enterijerom i zanimljivim osvetljenjem koje osvaja. Nikako ne smemo zaboraviti ni moderan nameštaj koji pored toga što pričinjava estetsko zadovoljstvo, nudi i maksimalni komfor. Ono što takođe posebno doprinosi kvalitetu ovog besprekornog mesta jeste usluga koja se može meriti sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod.

Bar Nula Pet ima veoma bogat asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića, ali kao što se iz naslova može zaključiti akcenat je pivu i to točenom. Iz ovog bara Vas pozivaju na gigantske porcije koktela, pića i čajeva iz celog sveta, od minimalne količine 0.5L do KARAKONDŽULA od 3L pa naviše po nerealno niskim cenama za najbolje druženje.

Kada je muzika u pitanju bar Nula Pet nastoji da vremenom ugosti alternativne bendove, neafirmisane umetnike i pokrene lanac nesvakidašnjih i inovativnih dešavanja, kako bi svaki Vaš izlazak bio jedinstveno i neponovljivo iskustvo. Tome će pored muzike, koja je u isto vreme i opuštajuća i pokretačka, doprineti i probrana gradska ekipa koja se okuplja na ovom finom mestu.

Sjajan izbor pića i opuštena atmosfera, uz sve navedeno, čine Nula Pet pravim mestom za Vaš izlazak. Ovaj bar sa posebnim zadovoljstvom očekuje prijatelje kuće, koji svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpunjuju atmosferu ovog mesta i čine ga mnogima odabranim mestom za uživanje.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Nula Pet