• Čarlija Čaplina 24
    Beograd, Palilula
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Lounge / Jazz / Latino / House / RnB
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

El Gato Negro nalazi se u ulici Čarlija Čaplina 24, u samom centru grada. Ovo je novi martini lounge bar i restoran sa latino američkom kuhinjom.

Ono što je važno napomenuti je da El Gato Negro noću postaje trendi lounge bar sa živom muzikom i haus ritmovima u kojima ćete đuskati do jutra.

U modernom baru El Gato Negro služi se najukusniji doručak, ručak, večera kao i bogata ponuda tapasa. Sva jela na meniju u najboljem svetlu predstavljaju autentičan ukus regiona odakle potiču. Za sve to zaslužan je upravo glavna "zvezda" El Gato Negro kuhinje, glavni kuvar - Džo Miranda. Ovaj čovek je stvorio fuziju latino kuhinje koristeći jednostavne, tradicionalne i moderne kulinarske tehnike kako bi istakao i dao jedinstveni spin u kome će uživati i najprobirljiviji hedonisti.

Nemojte propustiti da probate domaće tortilje, krokete, takose, peruanski specijalitet lomo saltado, i prirodne voćne musove kao dezert.

Ako ste pak željni nekog osvežavajućeg voćnog koktela, margarita itd, ne brinite, El Gato Negro ne zaostaje ni na tom planu. Štaviše, za kartu koktela i njihov ukus zadužen je upravo majstor šanka i barmen Aleksandar Bokun. Njegovo dugogodišnje iskustvo u najboljim beogradskim barovima otkriće vam potpuno novi koncept koktela, prema receptima donesenim iz Kalifornije koji se baziraju na skroz prirodnim sastojcima i voću.

Kako sam Aleksandar rado ističe, on je barmen koji ne koristi konzervanse i veštačke zaslađivače pa mu je posebna čast što će ukusne prirodne napitke svakodnevno služiti dragim gostima u restoranu i lounge baru El Gato Negro.

El Gato Negro je restoran preko dana, a kako sati prolaze, prelazi u noćni bar sa DJ-om i živom latino, jazz, house i RnB muzikom. Sadrži ogroman šank od 11 sedenja, udobne barske i obične stolove.

El Gato Negro vam nudi široku ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, inspirativnih koktela, kao i opuštanje u savršeno dizajniranom ambijentu. Enterijer El Gato Negro kreiran je tako da se i najveći perfekcionista u njemu može osećati prijatno. Pastelne boje, u kombinaciji sa drvetom i ciglom, i savršenim osvetljenjem daju jedan idealan prostor za uživanje, provod i zabavu.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni moderan nameštaj koji pored toga što pričinjava estetsko zadovoljstvo, nudi i maksimalni komfor. Ono što takođe posebno doprinosi kvalitetu ovog besprekornog mesta jeste usluga koja se može meriti sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod. Ovde se brine o svakom detalju, a prioritet ste uvek i isključivo vi. Ljubazno i druželjubivo osoblje učiniće sve da u baru El Gato Negro iskusite provod baš po vašoj meri, i da vam apsolutno ništa ne zafali.

Naravno, ovo su samo neki od razloga zbog kojih ćete se na prvi pogled i ukus, zaljubiti u El Gato Negro, i poželeti da se što pre ponovo vratite.

El Gato Negro otvoren je u periodu od 09h pa sve do ponoći, dok petkom i subotom radi do jedan sat iza ponoći.

Neka vaša čula uživaju u svim ukusima koje nudi El Gato Negro. Ovde ćete se osećati kao da ste bili na božanstvenom kulinarskom putovanju po Latinskoj Americi.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - El Gato Negro