• Čarlija Čaplina 24
    Beograd, Palilula
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Lounge / Jazz / Latino / House / RnB
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

El Gato Negro nalazi se u ulici Čarlija Čaplina 24, u samom centru grada. Ovo je novi martini lounge bar i restoran sa latino američkom kuhinjom.

Ono što je važno napomenuti je da El Gato Negro noću postaje trendi lounge bar sa živom muzikom i haus ritmovima u kojima ćete đuskati do jutra.

U modernom baru El Gato Negro služi se najukusniji doručak, ručak, večera kao i bogata ponuda tapasa. Sva jela na meniju u najboljem svetlu predstavljaju autentičan ukus regiona odakle potiču. Za sve to zaslužan je upravo glavna "zvezda" El Gato Negro kuhinje, glavni kuvar - Džo Miranda. Ovaj čovek je stvorio fuziju latino kuhinje koristeći jednostavne, tradicionalne i moderne kulinarske tehnike kako bi istakao i dao jedinstveni spin u kome će uživati i najprobirljiviji hedonisti.

Nemojte propustiti da probate domaće tortilje, krokete, takose, peruanski specijalitet lomo saltado, i prirodne voćne musove kao dezert.

Ako ste pak željni nekog osvežavajućeg voćnog koktela, margarita itd, ne brinite, El Gato Negro ne zaostaje ni na tom planu. Štaviše, za kartu koktela i njihov ukus zadužen je upravo majstor šanka i barmen Aleksandar Bokun. Njegovo dugogodišnje iskustvo u najboljim beogradskim barovima otkriće vam potpuno novi koncept koktela, prema receptima donesenim iz Kalifornije koji se baziraju na skroz prirodnim sastojcima i voću.

Kako sam Aleksandar rado ističe, on je barmen koji ne koristi konzervanse i veštačke zaslađivače pa mu je posebna čast što će ukusne prirodne napitke svakodnevno služiti dragim gostima u restoranu i lounge baru El Gato Negro.

El Gato Negro je restoran preko dana, a kako sati prolaze, prelazi u noćni bar sa DJ-om i živom latino, jazz, house i RnB muzikom. Sadrži ogroman šank od 11 sedenja, udobne barske i obične stolove.

El Gato Negro vam nudi široku ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, inspirativnih koktela, kao i opuštanje u savršeno dizajniranom ambijentu. Enterijer El Gato Negro kreiran je tako da se i najveći perfekcionista u njemu može osećati prijatno. Pastelne boje, u kombinaciji sa drvetom i ciglom, i savršenim osvetljenjem daju jedan idealan prostor za uživanje, provod i zabavu.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni moderan nameštaj koji pored toga što pričinjava estetsko zadovoljstvo, nudi i maksimalni komfor. Ono što takođe posebno doprinosi kvalitetu ovog besprekornog mesta jeste usluga koja se može meriti sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod. Ovde se brine o svakom detalju, a prioritet ste uvek i isključivo vi. Ljubazno i druželjubivo osoblje učiniće sve da u baru El Gato Negro iskusite provod baš po vašoj meri, i da vam apsolutno ništa ne zafali.

Naravno, ovo su samo neki od razloga zbog kojih ćete se na prvi pogled i ukus, zaljubiti u El Gato Negro, i poželeti da se što pre ponovo vratite.

El Gato Negro otvoren je u periodu od 09h pa sve do ponoći, dok petkom i subotom radi do jedan sat iza ponoći.

Neka vaša čula uživaju u svim ukusima koje nudi El Gato Negro. Ovde ćete se osećati kao da ste bili na božanstvenom kulinarskom putovanju po Latinskoj Americi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

El Gato Negro
Average rating:  
 1 reviews
 by Goca

Ok mesto u kraju, usluga je malo sporija.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - El Gato Negro