• Čarlija Čaplina 24
    Beograd, Palilula
  • 09:00h - 02:00h (vikendom do 06:00h)
  • Lounge / Pop / Latino / House / R'n'B
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Constantine Hookah Lounge bar nalazi se u ulici Čarli Čaplina 24 i tu je za Vas svakoga dana od 09h do 02h i vikendom od 09h do 06h. Veoma prijatnog ambijenta, Constantine bar može da ugosti oko 150 ljudi koji su spremni maksimalno da se opuste i uživaju u svim pogodnostima koje ovaj bar nudi. Na ovom jedinstvenom mestu možete uživati u dnevnoj varijanti, a takođe i u večernjoj, kada vas očekuje bogat noćni život.

Constantine bar vam nudi preko 30 najkvalitnijih aroma nargile, kao i veliki broj alkoholnih i bezalkoholnih pića. Pored toga možete uživati u širokom spektru vrhunskih koktela koji se prave po originalnoj recepturi velilikih koktel majstora. Vaš boravak na ovom mestu će upotpuniti Constantine daska koja obuhvata pršutu, ćuretinu, razne vrste sireva, masline i slično, kao i mnogobrojni sendviči u toplom somunu koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Pored ukusne hrane i kvalitetnog pića, u Constantine baru imaćete prilike da se nezaboravno provedete, jer Vam on pruža nezamisliv noćni život! Petkom Vas ovde očekuje kafansko veče uz poznate pevače, dobru muziku i najbolji provod koji traje sve do 06h posle ponoći. Subota je rezervisana za DJ veče i takođe garantovano dobar provod do ranih jutarnjih časova. Dakle, Constantine bar je mislio na sve, pa tako nudi provod za svačiji ukus.

U baru Constantine pronaći ćete sve što je potrebno za savršeno opuštanje, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Pa, neka uživanje počne, dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Constantine
Average rating:  
 1 reviews
 by gojko

lepa, kulturna prica, sve pohvale


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Constantine