• Skenderbegova 53b
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:00h (utorkom i petkom do 04:00h)
  • Pop / Folk
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Piano predstavlja novo mesto u gradu pogodno za opuštanje, kao i odličan provod. Smešten je na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Beograda, u ulici Skenderbegova 53b. Veoma prijatnog ambijenta, bar Piano može da ugosti oko 80 ljudi koji su željni pravog uživanja.

Bar Piano prostire se na dva nivoa, a njegov prijatan enterijer učiniće da se osećate kao kod svoje kuće. Na usluzi vam je ljubazno i profesionalno osoblje u cilju vašeg maksimalnog uživanja kako u dnevnoj, tako i u večernjoj varijanti. Utorkom i petkom na ovom sjajnom mestu očekuju vas nezaboravne svirke uživo uz razne promocije koktela i drugih pića. Uz to, iz ponude bara takođe izdvajamo i nargile. Prostor je pogodan za organizovanje privatnih žurki, pa ga možete zakupiti i napraviti svoju žurku po sopstvenom ukusu. Iako se u lokalu ne služi hrana, bar Piano vam za privatnu proslavu može omogućiti ketering po vašoj želji.

Bar Piano za vas je otvoren od 8h ujutru do 1h iza ponoći, a utorkom i petkom čak do 4h iza ponoći. Na ovom fenomenalnom mestu pronaći ćete sve što je potrebno za savršeno opuštanje, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Pa, neka uživanje počne, dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Piano
Average rating:  
 1 reviews
 by urke

najjaca bleja u kraju


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Piano