• Savski Trg 2
    Beograd, Savski venac
  • 09:00h - 02:00h
  • Rock / Blues / Funk / Jazz / House
  • 200 Ljudi

Program bara

SREDA 24. April
Mr. Swagger

ČETVRTAK 25. April
Avenija Band

PETAK 26. April
Tri I Po Čoveka

SUBOTA 27. April
Party Animals

PONEDELJAK 29. April
Pab Quiz Show

Bar Rob Roy 1884 predstavlja zvanično prvi Jack Daniel's bar u Srbiji i regionu. Svakog radnog dana od 09h pa sve do 02h, na adresi Savski trg broj 2, odmah do ulaza u monumentalno zdanje prve Železničke stanice u Beogradu,  imaćete priliku da uživate u do sada neviđenoj ponudi jedinstvenih i visoko kvalitetnih viskija, piva, rumova i ostalih kategorija spirita ali i nezaobilazne hrane koja će upotpuniti vaš dan ili veče provedeno kod nas.

Bar Rob Roy je dragi prijatelj i počasni gost bara Jack  Daniel's i heroj plesnog podijuma i šanka. Zajedno sa Jack – om, oni pomno prate vaš put ka dobrom provodu i uživanju u fantastičnim pićima, izvrsnoj kuhinji i sjajnoj muzici koju ćete imati priliku da slušate radnim danima i vikendima.

Držeći se slogana „a bit of everything“, upravo u našem pabu moći ćete da probate „po malo od svega“. Pored toga što se možemo pohvaliti činjenicom da smo prvi i jedini Jack Daniel's bar u Srbiji, kod nas ćete biti u prilici da probate čak 70 vrsta viskija, što spada u jednu od najvećih ugostiteljskih ponuda u Srbiji ako ne i šire. Okusićete i neke od najekskluzivnijih svetskih rumova, preko čak 13 vrsta, zatim 15 vrsta tekila od kojih je jedna Jose Cuervo Versario – najskuplja tekila u svetu, stara 250 godina, a mi smo jedni od 6 ponosnih vlasnika jedne od flaša u Srbiji. Pored toga posedujemo seriju od 11 različitih votki i 7 vrsta džinova, a u ponudi možete naći i standardnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Beer & grill bar naziv nije nastao tek tako i forme radi. U ponudi piva imamo preko 30 vrsta jedinstvenih flaširanih i 12 vrsta točenih craft piva. U baru Rob Roy 1884 ćete po prvi put uživati u specijalnoj Jack Daniel's kuhinji od preko 30 jela od kojih su burgeri, rebarca i kobasice samo jedan deo ove izvanredne ponude.

Tokom radne nedelje muziku za vas će birati neki od najpopularnijih lokalnih funk, soul i pop DJ – eva dok su petak i subota rezervisani za domaće pop – rok, funk i soul grupe. Umetnički performansi biće neizostavni deo jedinstvenog doživljaja koji ćete prepričavati.

Dobrodošli u bar Rob Roy 1884, prvi i jedini Jack Daniel's bar, beer & grill u Srbiji!

Želimo vam prijatno putovanje kroz arome širokog asortimana svetskih pića i izvanredne hrane.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Rob Roy 1884