• Katićeva 4
    Beograd, Vračar
  • 08:00-20:00
  • 25 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Dream Garden nalazi se na Vračaru, u Katićevoj ulici broj 4. Radno vreme ovog bara je od osam sati do dvadeset časova radnim danima, dok je radno vreme vikendom od deset do osamnaest sati. Ovaj bar će Vam podstaći maštu i probuditi radoznalost, jer je sama zamisao ambijenta nesvakidašnja.

Dream Garden je, što se negde može i zaključiti, orijentisan na zdrav način života i na namirnice koje se uzgajaju u bašti. Posebnost ovog bara je to što se većina ovih namirnica termički ne obrađuje, čime se propagira raw način ishrane, veoma popularan u svetu. Ovde možete pronaći najrazličitije voće i povrće kombinovano u obrok salate, ceđeno ili blendirano u obliku smoothie-a, sendviče, kao i različite vrste šejkova, čime Vaše telo može dobiti preporučenu dozu energije na zdrav i ukusan način. Važno je i istaći da sami možete kombinovati svoje sastojke, a ljubazno i stručno osoblje će Vam pomoći kroz korisne savete.

Ukoliko ste u žurbi i jurite na posao ili neki događaj, bar Vam pruža i uslugu kafe za poneti. Verujte nam na reč da vredi izdvojiti dva minuta za njihov kofeinski napitak koji će Vas, garantujemo, dobro razbuditi i spremiti za početak novog dana.

Dream Garden je savršena oaza za beg od svakodnevice brzog života. Zavirite u ovu oazu i okrenite novu, zdraviju stranicu u svom životu.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dream Garden
Average rating:  
 1 reviews
 by Hari

Super ukusna i zdrava hrana, nije ni skupo.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Dream Garden