• Vladimira Popovića bb
  • 21:00h - 03:00h
  • Nemanja Toplica Standby Band i Nada Ljubojević
  • 500 Ljudi
  • 55 € sa pićem + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2025 u Gradskoj Kafani

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Gradska Kafana:

Gradska Kafana je jedna od dve najveće kafane u Beogradu, i svakako je jedna od najpopularnijih kafana u prestonici. Obodom prostora dominiraju velika sedeća mesta koja su na uzvišenom nivou, dok se u središnjem delu nalaze srednja i mala sedeća mesta, kao i barski stolovi. Sa ukupnim kapacitetom od čak 500 ljudi, za doček Nove godine Gradska Kafana organizuje žurku koju ne biste trebalo da propustite ukoliko ste ljubitelj dobrog kafanskog provoda sa velikim brojem ljudi. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2025 Gradska Kafana - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u Gradskoj Kafani i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Nemanja Toplica Standby Band i Nada Ljubojević

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Pivo (Zaječarsko)
-Vino (Čoka belo, crveno, rose)
-Rakija (Riznica dunja, šljiva, kajsija, medovača, viljamovka, malina)
-Pelinkovac
-Vinjak
-Vermut
-Sokovi (gazirani, negazirani)
-Voda (gazirana, negazirana)

CENA:
Cena karte je 55 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Doplata za rezervaciju barskog stola iznosi 30 eur i 40 eur uz minimalno 4 kupljene karte, cena u zavisnosti od pozicije barskog stola, barski stolovi su označeni sa bs (vidi na mapi)
-Doplata za rezervaciju visokog sedenja iznosi 50 eur uz minimalano 5 kupljenih karata, visoka sedenja su označena sa vs (vidi na mapi)
-Doplata za rezervaciju malog sedenja iznosi 60 eur i 80 eur uz minimalno 5 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicije malog sedenja. Uz rezervaciju malog sedenja se dobija jedna flaša stranog žestokog pića po izboru gratis (Finlandia, Jim Beam, Tekila Pepe Lopez Silver), mala sedenja su označena sa m1-m19 (vidi na mapi)
-Doplata za rezervaciju srednjeg sedenja iznosi 80 eur i 100 eur uz minimalno 6 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicije srednjeg sedenja. Uz rezervaciju srednjeg sedenja se dobija jedna flaša stranog žestokog pića po izboru gratis (Finlandia, Jim Beam, Tekila Pepe Lopez Silver), srednja sedenja su označena sa m20-m24 (vidi na mapi)
-Doplata za rezervaciju velikog sedenja iznosi 130 eur, 150 eur i 170 eur uz minimalno 8 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicije velikog sedenja. Uz rezervaciju velikog sedenja se dobija jedna flaša stranog žestokog pića po izboru gratis (Finlandia, Jim Beam, Tekila Pepe Lopez Silver, Jim Beam Black, Jack Daniel's, Jagermeister), velika sedenja su označena sa s (vidi na mapi)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Uskoro ćemo objaviti mapu na kojoj će biti prikazan raspored stolova sa cenama za predstojeći događaj Nova godina 2025.

DODATNO O OBJEKTU Gradska Kafana:

Gradska Kafana se nalazi na početku Novog Beograda, odmah pored mostova Gazela, Starog železničkog mosta i Brankovog mosta koji spajaju stari i novi deo grada. Odmah pored je i autoput. Tako da se lako i brzo stiže do nje iz svih pravaca. U Gradskoj kafani se uvek traži sto više tokom čitave sezone. Kada je u pitanju predstojeća Nova godina Gradska Kafana će prirediti nezaboravnu žurku, a o tome kako je za doček Nove godine Gradska Kafana izgledala ranijih godina i kakva je atmosfera bila mogu da posvedoče svi oni koji joj se iz godine u godinu vraćaju upravo za novogodišnju noć. Preko puta Gradske Kafane se nalazi veliki parking koji se ne plaća, što je važna informacija za sve one koji dolaze svojim vozilom, a kojima je za doček Nove godine 2025 Gradska Kafana izbor.

Sve ponude za doček Nove godine 2025 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gradska Kafana Nova Godina
Average rating:  
 2 reviews
 by Marinko

Ovde ce da gori! Za 39e neograniceno pice?! STIZEMO!

 by Zorana

Moja omiljena kafana u Bg, jedva cekam docek


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Gradska Kafana