• Kneza Mihaila 19
  Beograd, Stari grad
 • 10:00h - 01:00h
 • Pop / House
 • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Shisha bar je jedinstveno mesto u srcu grada u kom možete uživati i zaljubiti se na prvi dim nargile. Svaka poseta Shisha baru je unikatna, bilo da ste u lokal svratili u večernjem izlasku ili ste ga posetili tokom dana.

U autentičnom, zanimljivom i toplom ambijentu, u kome je svaki detalj posebno osmišljen i unikatno ručno izrađen, pruža vam poseban doživljaj i ako samo svratite da popijete kafu ili pak probate nargilu ukusa koji vam najviše odgovara.

Beograd noću Shisha bar izdvaja kao jedno od najboljih mesta koja u svojoj ponudi imaju nargilu. Poznat je po uvek sjajnoj atmosferi, ljubaznom osoblju i izvrsnoj usluzi. Shisha je bar kakav je Beogradu trebao da bi zasijao. Posetite ga, ali imajte na umu da je bar izuzetno posećen, te da svoje mesto morate rezervisati.  

Shisha bar rezervacije - nikad brže i lakše

Shisha bar rezervacije su obavezne zbog uvek velike zainteresovanosti za posetu ovom lokalu. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom urbanom baru.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. Odaberite sistem koji vam najviše odgovara i obezbedite sebi mesto.

Shisha bar cene i ponuda menija

Shisha u svojoj ponudi ima piće za svakog, a svako piće je spremljeno tako da odgovara istančanom ukusu gosta. U baru ćete moći preko dana da popijete najbolju kafu, a uveče će bariste zameniti koktel majstori koji prave na desetine najukusnijih mešanih pića.

U ponudi su i šotovi, najkvalitetniji viski i vodka, a u meniju poseban kutak zauzima kombinacija Red bull napitka i žestine po akcijskim cenama. Kad su u pitanju Shisha bar cene - mogu se smatrati i niskim s obzirom na lokaciju i posećenost mesta.

Ukoliko ste u potrazi za autentičnim nargila barom - dobro došli u Shisha bar. Iz bogate ponude nargila, kao najsofiticiranije, izdvajamo ukuse jabuka-menta i vanila, dok kao najprefinjenije, izdvajamo ukuse nar i lubenica.

Zašto izaći u Shisha bar?

Shisha Bar je mesto namenjeno hedonistima, osobama koje znaju da uživaju u malim stvarima u životu. U baru ćete se osećati kao da ste u poseti drugoj zemlji, negde daleko, negde istočno. Uživaćete u mirisima nargile i u ukusu brendiranih pića. Ekipa koja vas dočekuje u Shisha baru je uvek vesela, te je dobro raspoloženje zagarantovano.

Opis autentičnog nargila bara u srcu grada

Svaki detalj Shisha bara je osmišljen i unikatno ručno izrađen, kako bi vaša poseta bila poseban doživljaj - bilo da ste samo svratili na kafu ili došli sa namerom da probate nargilu.

Kada veče zavlada Beogradom, uživajte i u odličnim živim svirkama koje Shisha bar organizuje!

Shisha bar često organizuje tematske večeri u kojima svi uživaju. Bilo da je u pitanju bend, akustična gitara ili DJ za pultom - provod je izvestan. U opuštenoj atmosferi, najbolji zvuci i najlepše devojke će vas pokrenuti da igrate i da se zabavite kao nikada.

U danima koji slede, možete očekivati i Shisha bar slike koje će biti podsetnik na sjajan izlazak koji ćete zasigurno hteti da ponovite.

Shisha bar Beograd - lokacija i adresa

Duh Orijenta u samom srcu Beograda, u Knez Mihilovoj ulici 49, koji će postati vaše omiljeno mesto za svakodnevno opuštanje. Shisha bar lokacija je izuzetno atraktivna, zbog čega su i stranci česti posetioci bara.

Parking u okolini bara

Shisha bar parking sopstveni ne poseduje, ali s obzirom da se nalazi u centru grada, postoji nekoliko opcija gde možete ostaviti svoje vozilo. Naime, u blizini bara postoji ulični parking, međutim treba imati u vidu da je gužva u ovom delu grada neminovna. Druga opcija je Obilićev venac garaža koja raspolaže sa 804 slobodna mesta.

Ukoliko planirate da se zabavite u večernjim satima kako dolikuje, onda savetujemo alternativne načine dolaska. Do Shisha bara možete lako doći svim vrstama javnog gradskog prevoza.

Shisha nargila bar - radno vreme

Shisha bar je za svoje goste otvoren svakog dana u nedelji. Od ponedeljka do petka radno vreme je od 10 ujutru do ponoći. Vikendom u Shisha baru, možete uživati sat vremena duže: tačnije od 10 ujutru do 1 sat iza ponoći. Beogradski barovi čine dušu prestonice, a Shisha je prva na listi mesta koje morate obići. Saznajte zašto duh Orijenta mami goste i otrkijte ovu ušuškanu oazu zabave. Rezervišite svoje mesto na vreme, ali imajte u vidu da je starosna granica za posetu ovom baru 21+ godina!

Shisha Bar cenovnik - cene pića

 • flaša žestokog pića regular - 6.210 RSD i 6.670 RSD
 • flaša žestokog pića premium od 7.820 RSD pa naviše
 • šampanjac - 12.500 RSD
 • flaša vina od 2.400 RSD do 2.950 RSD
 • kokteli od 440 RSD do 640 RSD
 • žestoko piće na čašu od 270 RSD pa naviše
 • pivo od 190 RSD do 490 RSD
 • vino u malim flašicama - 300 RSD
 • šejkeri - 840 RSD i 940 RSD
 • šotovi - 340 RSD
 • energetsko piće - 370 RSD
 • sokovi - 190 RSD
 • sveže ceđeni sokovi od 190 RSD do 260 RSD
 • plazma šejk - 270 RSD
 • voda - 150 RSD i 160 RSD
 • nargila od 700 RSD do 2490 RSD, a zamena glave 400 RSD

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Shisha Bar