• Dunavski kej bb (kod hotela Jugoslavija)
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 02:00h (četvrtkom i vikendom do 03:00h)
  • Deep House / Disco
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Etna Bar, popularni restoran-bar na Novom Beogradu, nalazi se na adresi Dunavski kej bb, tačnije lociran je u u okviru hotela Jugoslavija, i na radost svih romantičnih duša, okrenut je ka Dunavu. Za vaše maksimalno i jedinstveno prestoničko uživanje bar Etna Bar otvoren je u periodu od 8 h ujutru, a radi sve do 2 h iza ponoći. Četvrtkom i danima vikenda radno vreme ovog fenomenalnog restoran-bara produžava se za jedan sat, pa je otvoren do 03:00h. Prelepo okruženje, svež vazduh i odlična atmosfera su sve što vam treba za savršen dan na reci. Bar Etna Bar idealno je mesto za provod sa prijateljia, dragim osobama, ili za jednostavno odmaranje uz savršenu šoljicu kafe i novine. Ovde se sjajno možete provesti, kako u toku dana, tako i uveče, kada će vas Etna Bar potpuno kupiti, izmeđuostalog i svojim muzičkim repertoarom. Žanrovski, muzika u baru Etna Bar usmerena je na Deep House i Disco, a ono po čemu se izdvaja u odnosu na druga mesta ovakvog tipa, jeste to što u ovom sjajnom lokalu nastupaju zaista vrhunski beogradski dj-evi koji umeju da prepoznaju šta je ono što volite, a ponekad čak bolje i od vas. Njihovi setovi izazvaće u vama naboj dobre energije.

Ono što takođe posebno treba istaknuti jeste činjenica da upravo ovde možete probati najukusnije specijalitete, kao i vrhunske koktele, koje za vas pripremaju svetski koktel majstori. Još jedna prednost bara Etna Bar je što kuhinja radi dok god je bar otvoren. Što se enterijera tiče, veoma je moderan i zadovoljava sve svetske standarde. Na ovom sjajnom mestu vlada prijatan ambijent, kao i neverovatna udobnost. Bar Etna Bar kapaciteta je od 200 ljudi, a pored bara nalazi se i veliki parking, obezbeđen za goste lokala.

Sve što treba da uradite jeste da se pripremite na savršenstvo. Od sada u našem gradu postoji mesto koje će vas potpuno zadovoljiti, i koje ćete zavoleti na prvi pogled.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Etna Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by srdjan

Super italijanska klopa!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Etna Bar