• Uskočko Sokače bb
    Beograd, Stari grad
  • 08:30h - 02:00h
  • Disco / House
  • 200 Ljudi

Program bara

PONEDELJAK 16. Septembar
Lounge Night

UTORAK 17. Septembar
Lounge Night

SREDA 18. Septembar
Lounge Night

ČETVRTAK 19. Septembar
Lounge Night

PETAK 20. Septembar
Lounge Night

SUBOTA 21. Septembar
Lounge Night

Enterijer

Bar InformBiro se nalazi na samo nekoliko metara od Knez Mihajlove ulice u Beogradu, u ulici Uskočko Sokače bb. Pozicionoran između Kolarca i Knez Mihajlove ulice, InformBiro je savršeno ušuškan u srcu grada. Radno vreme ovog bara, kapaciteta 200 gostiju, je do dva sata iza ponoći.

Zimsko-letnja bašta kluba je prelepa i prostrana. Bar je utopljen u zelenilo, pa ćete u letnjim danima imati utisak da ste negde u prirodi. Dominira šank dug 13 metara, kao i mnoštvo zelenila ispred i iza bašte što odaje utisak male oaze u sred beogradskog asfalta.

InformBiro nudi vrhunsku ponudu premium koktela, vinskih etiketa i žestokih pića. Ovaj bar je mislio i na one koji ne mogu da zamisle početak dana bez šolje kafe - njihova bašta u toplim danima je pravi izbor za jutarnje buđenje i savršenu latte art espresso kafu spravljenu od strane profesionalnih barista.

Pored standardnog bar/lounge/coffe programa, InformBiro organizuje unikatne DJ i LIVE Band nastupe poznatih srpskih i internacionalnih izvođača. InformBiro nudi i premium usluge kompletne organizacije buiseness, corporate, private i wedding zabava za do 200 osoba sa kompletnom audio/video produkcijom, vrhunskim custom cateringom, uslugama brendiranja, uslugama florista, organizaciju i booking poznatih cover i autorskih izvođač i svih ostalih usluga vezanih za eventing. I sve to uz besplatan consulting oko organizacije i odlične cene svih usluga.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - InformBiro