• Uskočko Sokače bb
    Beograd, Stari grad
  • 08:30h - 02:00h
  • Disco / House
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Informbiro se nalazi na samo nekoliko metara od Knez Mihajlove ulice u Beogradu, u ulici Uskočko Sokače bb. Pozicionoran između Kolarca i Knez Mihajlove ulice, Informbiro bar je savršeno ušuškan u srcu grada. Radno vreme ovog bara, kapaciteta 200 gostiju, je do dva sata iza ponoći.

Bar Informbiro rezervacije - online brzo i lako

Za maksimalno uživanje u jedinstvenom baru Informbiro rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu Informbiro bara rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti bara uvek popunjeni.

Informbiro bar - šta se najviše pije 

Informbiro Beograd nudi vrhunsku ponudu premium koktela, vinskih etiketa i žestokih pića. Ovaj bar je mislio i na one koji ne mogu da zamisle početak dana bez šolje kafe - njihova bašta u toplim danima je pravi izbor za jutarnje buđenje i savršenu latte art espresso kafu spravljenu od strane profesionalnih barista.

Opis bara Informbiro koji će vas oduševiti

Zimsko-letnja bašta kluba je prelepa i prostrana. Bar Informbiro je utopljen u zelenilo, pa ćete u letnjim danima imati utisak da ste negde u prirodi. Dominira šank dug 13 metara, kao i mnoštvo zelenila ispred i iza bašte što odaje utisak male oaze u sred beogradskog asfalta.

Informbiro bar - dešavanja i sve što možete očekivati

Pored standardnog bar/lounge/coffe programa, Informbiro bar organizuje unikatne DJ i LIVE Band nastupe poznatih srpskih i internacionalnih izvođača. Bar Informbiro nudi i premium usluge kompletne organizacije buiseness, corporate, private i wedding zabava za do 200 osoba sa kompletnom audio/video produkcijom, vrhunskim custom cateringom, uslugama brendiranja, uslugama florista, organizaciju i booking poznatih cover i autorskih izvođača i svih ostalih usluga vezanih za eventing. I sve to uz besplatan consulting oko organizacije i odlične cene svih usluga.

Bar Informbiro Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Informbiro bar se nalazi u samom centru Beograda, na adresi Uskočko sokače bb. U srcu prestonice gde je uvek središte zbivanja, ovaj bar svojom kvalitetnom ponudom privlači sve posetioce koji imaju želju da provedu kvalitetno vreme u prijatnoj atmosferi.

Informbiro parking koji se nalazi kod bara

Za sve one koji dolaze sopstvenim automobilom važna informacija jeste da Informbiro bar nema sopstveni parking, ali uvek svog četvorotočkaša možete ostaviti na uličnom parkingu ispred bara, gde će bezbedno stajati dok ispijate svoja omiljena pića u prijatnom, ušuškanom ambijentu popularnog bara.

Radno vreme Informbiro bara

Bar Informbiro je otvoren svakog dana od 08:30h do 02:00h. Dobra atmosfera, vrhunsko piće, sjajna ekipa ljudi i provod uz zvuke najfinije muzike čine bar Informbiro Beograd idelanim za opušteni izlazak i kvalitetno provođenje vremena.

Ne čudi zbog čega Beograd noću Informbiro bar svrstava među beogradske barove koje bi obavezno trebalo posetiti!

Sjajan izbor pića i opuštena atmosfera, uz sve navedeno, čine Informbiro bar pravim mestom za izlazak.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

InformBiro
Average rating:  
 1 reviews
 by perke

Super kokteli, dobar fazon mesta.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - InformBiro