• Uskočko Sokače bb
    Beograd, Stari grad
  • 08:30h - 02:00h
  • Disco / House
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Bar InformBiro se nalazi na samo nekoliko metara od Knez Mihajlove ulice u Beogradu, u ulici Uskočko Sokače bb. Pozicionoran između Kolarca i Knez Mihajlove ulice, InformBiro je savršeno ušuškan u srcu grada. Radno vreme ovog bara, kapaciteta 200 gostiju, je do dva sata iza ponoći.

Zimsko-letnja bašta kluba je prelepa i prostrana. Bar je utopljen u zelenilo, pa ćete u letnjim danima imati utisak da ste negde u prirodi. Dominira šank dug 13 metara, kao i mnoštvo zelenila ispred i iza bašte što odaje utisak male oaze u sred beogradskog asfalta.

InformBiro nudi vrhunsku ponudu premium koktela, vinskih etiketa i žestokih pića. Ovaj bar je mislio i na one koji ne mogu da zamisle početak dana bez šolje kafe - njihova bašta u toplim danima je pravi izbor za jutarnje buđenje i savršenu latte art espresso kafu spravljenu od strane profesionalnih barista.

Pored standardnog bar/lounge/coffe programa, InformBiro organizuje unikatne DJ i LIVE Band nastupe poznatih srpskih i internacionalnih izvođača. InformBiro nudi i premium usluge kompletne organizacije buiseness, corporate, private i wedding zabava za do 200 osoba sa kompletnom audio/video produkcijom, vrhunskim custom cateringom, uslugama brendiranja, uslugama florista, organizaciju i booking poznatih cover i autorskih izvođač i svih ostalih usluga vezanih za eventing. I sve to uz besplatan consulting oko organizacije i odlične cene svih usluga.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - InformBiro

Mapa - InformBiro

instagram feed