• Strahinjića Bana 47
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Deep House / Disco
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Jimmy Woo je fantastično mesto koje će obožavati svi poklonici urbanog provoda. Zanimljivo je napomenuti da je bar dobio ime po kinesko-američkom strip junaku, koji je pandan Džejmsu Bondu. Reč je o konceptu lounge bara koji je svojom pojavom na veoma lep i specifičan način obogatio ugostiteljsku ponudu centra prestonice.

Jimmy Woo rezervacije - online brzo i lako

Jimmy Woo Beograd ima kapacitet od oko 250 sedećih mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog sjajnog lounge bara u najužem centru grada, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Pivara rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju Bar Pivara Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Jimmy Woo - sjajan meni i jako ukusna hrana

Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti vašu svakodnevicu. Gosti različitih afiniteta, vrhunsko zadovoljstvo upozneće baš u ovom baru. Specijaliteti japanske, azijske i internacionalne fusion kuhinje su savršeni i preukusni i dok budete uživali u njima osećaćete se posebno.

Skeniranjem naslovne strane menija putem pametnih mobilnih uređaja moguće je preuzeti i mobilnu aplikaciju restorana koja sadrži informacije o aktuelnim dešavanjima, promocijama i meniju, kao i galeriju fotografija.

Jimmy Woo menu - ukusna hrana i piće iz celog sveta

Na meniju se, između ostalog, nalaze se i originalne suši rolnice, stejkovi, nudle, ali i najukusniji burgeri i paste. Bar Jimmy Woo nudi raznovrsni asortiman italijanskih, španskih i francuskih vina, viskija i burbona, šampanjaca, koktela, kao i sokova i toplih napitaka.

Jimmy Woo bar - opis jedinstvenog bara u centru grada

Spoj kosmopolitskog duha i autentičnog beogradskog šarma u starom delu grada čini Jimmy Woo bar mestom koje obavezno morate da posetite. Spretno i ljubazno osoblje lokala, prijatna atmosfera i ukusna hrana čine ovaj jedinstveni bar u centru grada atraktivnim izborom za svaki izlazak. Kokteli, suši i seksipilne devojke u baru koncipiranom po ugledu na svetski poznate lokale učiniće boravak prijatnim, a provod nezaboravnim.

Moderni i prelepi enterijer bara Jimmy Woo

Prostor se sastoji iz dve namenske celine koje se skladno uklapaju zahvaljujući modernom i prelepom enterijeru bara Jimmy Woo koji je dizajniran upravo tako da vam pruži predivan i neponovljiv osećaj, za koji ćete želeti da vas nikada ne napusti.

Muzika u baru Jimmy Woo

Preko dana u lokalu se pušta lounge muzika, a od srede do subote, u večernjim časovima, koketira se i sa klupskom atmosferom zahvaljujući nastupima DJ-eva koji favorizuju elektro zvuk, kao i new i space disco. Sjajna atmosfera koja odlikuje brojne barove u Beogradu, ovde je podignuta na drugi, zbog koncepta i kvaliteta usluge, ali i zbog zanimljive muzičke ponude.

Jimmy Woo Beograd - lokacija urbanog bara

Jimmy Woo Beograd smešten je u ulici Strahinjića Bana 47, u opštini Stari grad. Poznat kao deo prestonice sa velikim brojem kafića, pabova i barova, atraktivna lokacija urbanog bara je poznata gradskoj ekipi koja voli nesvakidašnji provod, ali i traga za kosmopolitskim u okvirima Beograda.

Jimmy Woo parking

Jedna od ogromnih prednosti bara Pivara je i Garaža za parkiranje u Ulici Strahinjića bana, koji se nalazi u neposrednoj blizini lokala. Pored garaže, gosti lokala svoja vozila mogu da parkiraju i u oklonim ulicama u kojima za to postoji predviđen prostor. Kao alternativno sredstvo prevoza za sve koji odluče da se opuste uz ponudu alkoholnih pića, tu je svakako gradski prevoz koji tuda prolazi, kao i taksi vozila.

Jimmy Woo radno vreme

Jimmy Woo radi od 09:00h do 00:00h, a vikendom do 01:00h i može da ugosti 250 ljudi, koji pored savremenog enterijera, koji se temelji na izvanrednom dizajnu svoje goste može da iznenadi i zadovolji savršeno uklopljenim menijem i fantastičnom muzikom. Požurite i upoznajte se sa jednim od najlepših i najmodernijih barova u gradu, verujte, čeka vas iskustvo koje će vam promeniti život.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Jimmy Woo
Average rating:  
 1 reviews
 by David

Bejase nekad cool mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Jimmy Woo