• Strahinjića Bana 47
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Deep House / Disco
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Jimmy Woo u Strahinjića Bana 47 je fantastično mesto koje će obožavati svi poklonici urbanog provoda. Zanimljivo je napomenuti da je bar dobio ime po kinesko-američkom strip junaku, koji je pandan Džejmsu Bondu. Reč je o konceptu lounge bara koji je svojom pojavom na veoma lep i specifičan način obogatio ugostiteljsku ponudu centra prestonice.

Jimmy Woo radi od 09:00h do 00:00h, a vikendom do 01:00h i može da ugosti 250 ljudi, koji pored savremenog enterijera, koji se temelji na izvanrednom dizajnu svoje goste može da iznenadi i zadovolji savršeno uklopljenim menijem i fantastičnom muzikom. Gosti različitih afiniteta, vrhunsko zadovoljstvo upozneće baš u ovom baru. Specijaliteti japanske, azijske i internacionalne fusion kuhinje su savršeni i preukusni i dok budete uživali u njima osećaćete se posebno.

Na meniju se, između ostalog, nalaze se i originalne suši rolnice, stejkovi, nudle, ali i najukusniji burgeri i paste. Bar Jimmy Woo nudi raznovrsni asortiman italijanskih, španskih i francuskih vina, viskija i burbona, šampanjaca, koktela, kao i sokova i toplih napitaka. Prostor se sastoji iz dve namenske celine koje se skladno uklapaju zahvaljujući modernom i prelepom enterijeru koji je dizajniran upravo tako da vam pruži predivan i neponovljiv osećaj, za koji ćete želeti da vas nikada ne napusti. Preko dana u lokalu se pušta lounge muzika, a od srede do subote, u večernjim časovima, koketira se i sa klupskom atmosferom zahvaljujući nastupima DJ-eva koji favorizuju elektro zvuk, kao i new i space disco.

Imaćete priliku da uživate u vrhunskim setovima, koji će svaki vaš boravak u baru Jimmy Woo učiniti neponovljivim. Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti vašu svakodnevicu. Skeniranjem naslovne strane menija putem pametnih mobilnih uređaja moguće je preuzeti i mobilnu aplikaciju restorana koja sadrži informacije o aktuelnim dešavanjima, promocijama i meniju, kao i galeriju fotografija. Požurite i upoznajte se sa jednim od najlepših i najmodernijih barova u gradu, verujte, čeka vas iskustvo koje će vam promeniti život.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Jimmy Woo

Mapa - Jimmy Woo