• Makedonska 5 (TC Staklenac, I sprat)
    Beograd, Stari grad
  • 18:00h - 04:00h
  • House, Techno, Hip Hop, R'n'B
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bar Formula nalazi se u samom centru grada, u tržnom centru Staklenac, na prvom spratu. Ulazi se sa glavnog ulaza u "Staklenac". Predstavlja jedinstveni koncept bara u Beogradu i po mnogo čemu je drugačiji od drugih sličnih mesta. Bar može da ugosti 70 ljudi koji su spremni da iskuse nešto potpuno novo i nesvakidašnje, i pri tom se maksimalno prepuste uživanju.

Ono po čemu je bar Formula prepoznatljiv je u najvećoj meri njegov ambijent. Uređen u stilu hemijske laboratorije, sa ispisanim hemijskim formulama po zidovima, imaćete utisak da se nalazite u potpuno nekoj drugoj dimenziji, drugom svetu, Kada jednom uđete u ovu "laboratoriju", poželećete da joj se iznova vraćate, ma koliko niste voleli hemiju u srednjoj školi.

Iskusni "hemičari" oduševiće Vas svojim eksperimentima u vidu koktela, koji su svakako nešto čime se "Formula" najviše ponosi. Imaćete prilike da isprobate koktele koje nećete moći da pijete ni na jednom drugom mestu u gradu. Jedinstveni, ludi i jaki kokteli simbol su ovog bara, a Vas će kupiti na prvi gutljaj! Kokteli sa maglom, koktel kolači, koktel šejkovi...sve to i mnogo više naći ćete u "Formuli".

Pored svega ovoga, one koji vole izuzetno dobar prvod očekuju i fantastične žurke u okviru kojih će uživati uz najkvalitetnije house, techno, hip-hop i rnb zvuke. Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti Vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo i nesvakidašnje mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Formula
Average rating:  
 1 reviews
 by anica

super kokteli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Formula