• Južni Bulevar 17 (Kaluđerica)
    Beograd, Kaluđerica
  • 10:00h - 19:00h
  • House / Pop
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub 17, smešten u šumi starih četinara u Južnom Bulevaru 17 u Kaluđerici, ovo prelepo mesto pruža fantastičan osećaj mira i udobnosti. Na prvu posetu dopašće vam se sve što se ovde nudi. Tu je veliki otvoreni bazen sa dva đakuzija, tri otvorene terase i još mnogo toga što će vaš boravak na ovom mestu učiniti nezaboravnim. Atraktivnost ovog mesta je na veoma visokom nivou i u prostoru koji je prelepo opremljen 80 ljudi ima priliku da se provede kao nikada pre.

Menadžment restorana mislio je na sve, te tako od ove sezone, gosti uživaju i u restoranu italijanske nacionalne kuhinje sa izvrsnim kulinarskim specijalitetima i bogatim izborom kvalitetnih domćih i internacionalnih vina iz različitih krajeva sveta.

Klub 17 je mesto na koje rado dolaze porodice i svi oni koji žele da se relaksiraju i provedu nezaboravne trenutke odmora. Takođe ovaj klub ima za cilj da okupi i ugledne ljude iz poslovnog sveta sa svojim partnerima kojima će privatnost biti omogućena u zasebnom delu prostora restoranske sale. Organizovanje raznih događaja poput venčanja, raznih vrsta proslava i tematskih večeri, korišćenje usluga bazena (privatno, dnevno i noćno) su samo deo ponude. Profesionalni menadžerski tim je otvoren za svaki vid saradnje.

Ono što vam klub 17 nudi, nećete pronaći na drugom mestu. Sjajan provod uz house i pop muziku, mogućnost da koristite bazen koji spada među najlepše i najmodernije u gradu, pretvoriće vaš boravak na ovom mestu u nezaboravnu avanturu. Cene su sjajne, a usluga na najprofesionalnijem mogućem nivou i slobodno se može reći da se približila onome što nude svetski priznati klubovi. Klub 17 je jedno nezaboravno iskustvo, priča koja će vas lako osvojiti i učiniti da se ovde rado i sa osmehom vraćate. Ovde imate priliku da dovedete i svoje kućne ljubimce i da se opustite kao ni na jednom drugom mestu.

Klub 17 je ponos prestonice, mesto na kom se susreću najbolji parametri ugostiteljstva. Ovo je klub koji uvek nudi više i koji je spreman da ispuni i vaš najrazličitije želje. Nemojte oklevati, upustite se u najbolju avanturu koju vam prestonica nudi. Sigurno se nećete pokajati.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub 17
Average rating:  
 2 reviews
 by Jovana

Bazen je super🙂 Samo mi je jakooo zao sto vise ne radi, trajno je zatvoren☹️

 by NenadT

super bazen, nema guzve i jeftina klopa


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub 17