• Cara Lazara 16
    Beograd, Stari grad
  • 20:00h - 01:00h
  • Disco / House
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Bar Pevac ili Bar Crveni Petao je za kratko vreme postao vodeći bar u prestonici noćnog života. Naime, kultni beogradski restoran sa tradicijom dugom preko 50 godina nedavno je otvorio renoviranu baštu koja će bogatom ponudom koktela i rafiniranom internacionalnom kuhinjom biti utočište od gradske vreve i sparine hedonistima, trendseterima kao i osobama iz sveta biznisa.

Bilo da želite ludi noćni provod uz najbolju muziku, žanrovski usmerenu ka Disco i House melodijama, ili želite trač partiju sa svojom najboljom drugaricom, izlazak sa dragom osobom ili pak neki poslovni sastanak, bar Pevac je idealno mesto za vas. Ovo je izbor sa kojim jednostavno ne možete pogrešiti, jer ovde maksimalno uživanje ne izostaje. Bar Pevac je nazaobilazno mesto u noćnom životu Beograda: udobni separei, romantično osvetljenje, cvetni aranžmani su samo deo renoviranog eksterijera. Okruženje je uređeno tako da ćete maksimalno uživati gde god vam se pogled zaustavi. Bar Pevac predstavlja esetsko savršenstvo, koje vam nudi potpuno drugačiji provod od bilo čega na šta ste navikli.

Takođe treba napomenuti da bar Pevac gaji tradiciju veoma pristojnih cena. Osim toga, velika ponuda pića, kao i kokteli kakve ne možete naći nigde drugde u Beogradu, internacionalna kuhinja za sve ukuse i live Dj performansi su razlozi zbog kojih je ovaj bar-restoran uvek prepun ljudi, koji se ovde uvek rado vraćaju. Takođe treba napomenuti da je ovo izvanredno prestoničko mesto posebno i po veoma ljubaznom osoblju, koje je uvek spremno da vas usluži i nasmeje. Bar Pevac radi čak sedam dana u nedelji od osam sati ujutro pa sve do jedan sat iza ponoći, noćni program počinje od 20h, i apsolutni je must do za sve one koji vole dobro da se provedu. Posetite i vi bar Crveni Petao i uverite se zbog čega ovo ime nosi toliko asocijacija u sebi, a sve su usmerene na hedonističke trenutke, smeh i dobru zabavu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Pevac