• Cara Lazara 16
    Beograd, Stari grad
  • 20:00h - 01:00h
  • Disco / House
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bar Pevac ili Crveni Petao kako ga još nazivaju je kultno beogradsko mesto sa tradicijom dugom preko 50 godina. Nalazi se u samom srcu grada, i prepoznatljiv je po svojoj velikoj bašti, koja je poslednjih godina dobila novo ruho. Ovde možete uživati u bogatoj ponudi bezalkoholnih  ali i alkoholnih pića, baš kao i koktela. 

Osim toga, u Pevcu se pripremaju i posebni zalogaji za sve ljubitelje internacionalne kuhinje. Dakle, nema sumnje da je Crveni Petao kafić u kome će uživati svi istinski ljubitelji hedonizma. 

Rezervišite jednostavno online 

Kafić Pevac poseduje kapacitet za 200 ljudi,  a svoje mesto možete dobiti uz pomoć jednostavne online rezervacije. 

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Raznovrsna ponuda za različite goste 

Pevac je urbano mesto, odlično za različit tip gostiju. Naime, ovde možete doći na mirnu jutarnju kafu, ili poslovni ručak tokom dana. Takođe, ovde možete doći kada želite da uživate uz Disco i House muziku ali i pažljivo pripremljene koktele. 

Dakle, Crveni Petao je nepogrešiv izbor za različit vid druženja, a osoblje se potrudi da svaki gost ode zadovoljan. Duga tradicija svedoči o kvalitetu, i o tome kako se ovaj bar uspešno prilagođava trendovima.

Adresa i radno vreme bara 

Bar Pevac nalazi se na adresi Cara  Lazara 16, u strogom centru grada, radno vreme je od 8h do 01h, s tim što večernji program počinje od 20h. 

Posetite ovo mesto i otkrijte zašto je reč o jednom od kultnih beogradskih barova

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Pevac
Average rating:  
 1 reviews
 by kiza

basta Pevca budi brojne uspomene 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Pevac