• Jovana Rajića 5e
    Beograd, Vračar
  • 09:00 - 00:00h (vikendom do 01:00)
  • Pop, Rock, Jazz
  • 120 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Za poštovaoce dobrih vina i dobrog raspoloženja, u srcu beogradskog Vračara, na lepom Crvenom krstu, otvoren je lokal Vino Bar&Shop, spoj tradicionalne vinarije i kafe bara.

Osim mesta gde možete kupiti neka od najkvalitetnijih vina iz širokog asortimana naše ponude (koja bi zadovoljila i probirljive, a po najpovoljnijim cenama u gradu) to je, ujedno, i kutak za opuštanje, uživanje i druženje, gde možete predahnuti uz čašu vina ili đusa, ali i uz šoljicu aromatične kafe i „čašicu razgovora“ ili pak dobiti stručan savet od naših posebno obučenih poznavalaca vina i somelijera. U izboru vina, posebno su dobro zastupljene regije Srbije, Hrvatske (pre svega Istre) kao i Italije, Francuske i Portugalije.

U atmosferi elegantnog vinskog podruma, možete se i okrepiti sveže ceđenim đusom ili šoljicom kapućina, makijata ili espresa od sorte kafe 100% Arabika, sa najpoznatijih svetskih plantaža poput Nikaragve (područje Matagalpa) ili onih iz Etiopije (provincije Kafa i Sidamo). Vino Bar&Shop raspolaže sa oko 40 sedećih i oko 80 stajaćih mesta, i nudi vam i mogućnost organizovanja proslava, koktel-zabava i promocija, kao i nabavku vinskih poklon-paketa za kolektive. U želji da naš ambijent gostima učinimo što prijatnijim, često organizujemo prezentacije poznatih vinskih kuća (uz degustaciju njihovih najtraženijih proizvoda), a svake nedelje imamo i muziku uživo (gitarista).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vino Bar & Shop
Average rating:  
 1 reviews
 by hari

sve pohvale za Slakija!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Vino Bar & Shop