• Jovana Rajića 5e
    Beograd, Vračar
  • 10:00 - 00:00h (vikendom do 01:00 , ponedeljkom ne radi)
  • Fado, Jazz, Bosanova , Blues
  • 60 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Vino Bar predstavlja ekskluzivno mesto za sve ljubitelje i poštovaoce dobrog i istančanog ukusa. Lociran je na adresi Jovana Rajića 5e, na Vračaru. Vino Bar je prepoznatljivo mesto, koje će vas kupiti već na prvi gutljaj. Kao što i samo ime bara kaže, ovde vas očekuju neponovljivi ukusi koji vam nude potpuno drugačiji provod! Pripremite se na nešto novo, sveže i neodoljivo.
Vino Bar je za vaše uživanje otvoren od 10 časova i radi sve do ponoći. Izuzetak je vikend, kada Vino Bar radi do 1 h nakon ponoći, i ponedeljak, kada bar ne radi.

Ono što će garantovano mnoge posebno oduševiti jeste vrhunski i pažljivi izbor muzike, koja upotpunjuje uživanje na ovom jedinstvenom prestoničkom mestu. Fado, Jazz, Bosanova i Blues žanrovi su čije se kompozicije u Vino Baru najčešće mogu čuti.
Kapacitet Vino Bara je 60 ljudi, a lokal je arhitektonski osmišljen i kreiran tako da loše mesto jednostavno ne postoji. Koje god mesto da odaberete bićete u centru dešavanja, a opet, moguće je dobiti i dozu privatnosti.

Ove je sve podređeno vašim željama, i vašem maksimalnom uživanju. Dostupno vam je čak 60 tiketa vina iz 5 zemalja. Neverovatni ukusi imaju poreklo iz Italije, Srbije, Francuske, Hrvatske i Portugala, pa nema sumnje da će i najveći skeptici pronaći nešto za svoju dušu. Naravno, Vino Bar nudi vam i degustaciju vina na čašu, kako biste pronašli onaj ukus koji baš vama odgovara. Međutim, iako su vina uža specijalnost ovog fantastičnog mesta, dostupne su vam i druge pogodnosti, kao što su vrhunska Arabica kafa i domaće rakije, koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Vašem uživanju u baru Vino Bar dodatno doprinosi izvanredan enterijer koji je osmišljen kako biste maksimalno mogli da se opustite u dobrom društvu, i uživate u čarima vina, koje je poezija ukusa. Ukoliko ste ljubitelj najromantičnijeg pića, ovo je pravo mesto za vas. Posetite ga još danas i pronađite svoj užitak u savršenoj čaši najboljeg vina.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Vino Bar