• Cetinjska 15
    Beograd, Stari grad
  • 16:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Funk / Rock
  • 160 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Pivara je sasvim novo mesto u gradu na dobro poznatoj lokaciji u Cetinjskoj ulici, koje ne samo da pleni svojim izgledom, već odiše i sjajnom atmosferom uz pop, rock, funk i ex yu rock hitove, super osobljem, lepim ljudima i najbitnije - širokim izborom od čak 45 vrsta ovog penušavog napitka.

Ono što Pivaru čini specifičnom je sama lokacija na kojoj je. Naime, baš ovom mestu, sredinom 19. veka nikla je „Mala Pivara“, tada treća po količini proizvodnje piva u Beogradu, odmah nakon „Kneževe velike pivare“ i „Parne pivare Bajloni i Sinovi a.d.". Na mestu gde se rodila čuvena jugoslovenska beogradska industrija piva poznatija pod akronimom „BIP“, tačno tu je i Pivara.

Pivara rezervacije - online brzo i lako

Pivara Beograd ima kapacitet od oko 160 sedećih mesta, a s obzirom na veliku popularnost ovog bara u najužem centru grada, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Pivara rezervacije, putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju Bar Pivara Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Pivaru

Sa 160 sedećih mesta i šankom, u Pivari vam garantuju da čak i ukoliko niste do sada bili fan piva, uz opuštenu i gostoljubivu atmosferu vrlo je verovatno da ćete ga zavoleti, a naravno, pored piva možete doći i na kafu i uživati u standardnoj ponudi pića i hrane koja će se nalazi na meniju.

Širok asortiman kraft piva, sa posebnom pažnjom kod skladištenja buradi, kako bi točeno pivo imalo pravi ukus odlična je pozivnica za sve pivopije i ljubitelje ovog napitka. Pored točenog piva, tu je velika ponuda stranih i domaćih flaširanih piva pa je mogućnost izbora ogromna. Tu je i izvrsna gurmanska ponuda za sve one koji uz čašu piva žele da uživaju u izuzetno spremljenim jelima.

Pivara Beograd - opis autentičnog bara

Pivara Beograd predstavlja autentičan bar u jednoj na jednoj od najpoznatijih lokacija u gradu. Pravi izbor za sve koji vole sjajne žive svirke, ali i tematske večeri poput pab kvizova ili praćenja sporstkih događaja. Sve što vam treba imate na jednom mestu, u samom srcu grada, u autentičnom prostoru kojem će se sigurno vraćati.

Enterijer bara Pivara - spoj modernog i rustičnog

Sam enterijer bara Pivara predstavlja spoj modernog i rustičnog. Veliki lokal koji poseduje zavidan broj sedećih mesta, sa lepim drvenim stolovima i klupama koji daju jedinstven šmek čitavom prostoru. Svetleće reklame, moderni dekorativni detalji i prostor predviđen za nastupe bendova čine prostor gostoljubivim i prijatnim.

Muzika u baru Pivara - žive svirke i sjajni nastupi bendova

Kada je u pitanju muzika u baru Pivara, žive svirke i sjajni nastupi bendova garantuju nezaboravnu zabavu tokom vikenda. Svirke se uglavnom organizuju četvrtkom, petkom i subotom pa je potrebno da pratite program same Pivare. Sjajna atmosfera koja odlikuje brojne barove u Beogradu, ovde je podignuta na viši nivo, zbog kvalitetnog piva i isto tako kvalitetnih svirki.

Pivara Cetinjska - novi centar gradskog provoda

Bar Pivara nalazi se u Cetinjskoj ulici broj 15, novom centru gradskog provoda. Smešten u neposrednoj blizini čuvene boemske četvrti Skadarlije, Pivara Cetinjska je locirana u samom jezgru kulturnih dešavanja u gradu. Kao lokacija na kojoj je već postojala pivnica, Pivara nastavlja tu čuvenu tradiciju.

Pivara parking

Jedna od ogromnih prednosti bara Pivara je i parking u Cetinjskoj ulici, koji se nalazi u neposrednoj blizini lokala. Cena sata parkiranja iznosi 108 dinara, a vozilo je moguće parkirati i u oklonim ulicama u kojima za to postoji predviđen prostor. Kao alternativno sredstvo prevoza za sve koji odluče da veče provedu uz neko od naših piva je svakako gradski prevoz koji tuda prolazi, kao i taksi vozila.

Pivara radno vreme

Za sve posetioce bara Pivara, vrata su otvorena od podneva do ponoći tokom radnih dana i vikendom od podneva do 1h iza ponoći. Sjajna ponuda kraft piva, kao domaćih i stranih flaširanih, atraktivna lokacija i sjajna muzika predstavljaju odličnu pozivnicu za sve ljubitelje nezaboravnog provoda. Uz Beograd noću rezervišite svoje mesto na vreme i posetite bar o kojem svi pričaju!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Pivara