• Vojvode Šupljikca 31
    Beograd, Zvezdara
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop / Rock
  • 200 Ljudi

Program bara

SREDA 18. Septembar
Lukijan Ivanović od 21h

PETAK 20. Septembar
Joca i Vlada od 21h

SUBOTA 21. Septembar
Biljana i Pedja od 21h

Santo Domingo pronaći ćete u centru Vračara. U prijatnom ambijentu kafe-restorana na veoma atraktivnom mestu u Beogradu, uživaćete u izvrsnim internacionalnim jelima.
Elegantan izgled i toplina boja, pružiće vam ugodne trenutke za provod sa prijateljima i intimne momente sa vašom voljenom osobom. Skladan odnos boja i elemenata koji čine enterijer lounge bara "Santo Domingo" zaslužni su za pozitivne utiske naših gostiju.

Gastronomska oaza koja vas očekuje u baru Santo Domingo, zadovoljiće kriterijume i najvećih gurmana. Nećete moći da odolite vrhunskim specijalitetima koje majstori kulinarstva spremaju za vas. Jela od mesa, paste i neodoljive poslastice, bogatstvom svojih mirisa i ukusa, zagolicaće vašu maštu. Iz ponude izdvajamo posebnu paletu obroka za vreme doručka, kao i jela za poneti. U specijalitetima kafe-restorana Santo Domingo možete da uživate i u toplini vašeg doma.

Najbolji provod u gradu uz interesantne koktele, propraćene živom svirkom, učiniće da postanemo vašem omiljeno mesto za izlazak. Proverite zašto mnogi tvrde da su kod nas pili najbolje koktele u gradu. Nesvakidašnja ponuda alkoholnih pića, upotpuniće vašu posetu restoranu.

Za vaše odlično raspoloženje i još jedan nezaboravan vikend, pobrinuće se vrhunski muzičari i bendovi, koji će živom svirkom podići atmosferu i učiniti da zaboravite na sutra. Nastupi poznatih klubskih pevača i bogat muzički repertoar zabaviće vas kao nikad do sad.

Dobar razlog da posetite bar Santo Domingo su svakako najbolje kafe koje možete da naručite. Provedite prijatno popodne sa vašim poslovnim partnerima i dragim osobama uz najbolje kafe na Vračaru, u Santo Domingo restoranu. Pored specijaliteta od kafe, preporučujemo vam sveže ceđene sokove i deserte koji će oplemeniti vaša čula.

Santo Domingo bavi se takođe i iznajmljivanjem prostora za različite vrste vaših proslava, u privatne i poslovne svrhe. Po veoma pristupačnoj ceni, na raspolaganju vam je naša kompletna usluga keteringa hrane i pića iz šanka. Biće nam zadovoljstvo da budemo vaši domaćini.

Ne propustite priliku da uživate u opuštenoj atmosferi, sretnete brojne poznate ličnosti sa naše scene i probate jela bez konkurencije u gradu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Santo Domingo