• Strahinjića Bana 52
    Beograd, Dorćol, Stari grad
  • 16:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • House / RnB / Latino / Pop
  • 60 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Royal Lounge Shisha Bar nalazi se na adresi Strahinjića Bana 52, u samom srcu Beograda, Starom gradu, blizu Kalemegdanske tvrđave. Sa odličnom lokacijom i sa preko 40 originalnih ukusa nargile, čini savršeno mesto na kom u toku dana možete da uživate u kafi i u najkvalitetnijim nargila aromama.

Royal Lounge Shisha Bar rezervacije - online lako i brzo

Royal Lounge Shisha Bar ima kapacitet od oko 60 mesta, a s obzirom na veliko interesovanje koje vlada za ovaj nargila bar u najužem centru grada, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Royal Lounge Shisha Bar rezervacije, putem našeg korisničkog Call centra na jedan od dva dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44, +381 63 34 34 33, ili online, možete potpuno besplatno da napravite sigurnu rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju Royal Lounge Shisha Bar Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Royal Lounge Shisha Bar

Uveče u Royal Lounge Shisha Baru možete da uživate u najraznovrsnijim koktelima koje za vas spremaju vrhunski barmeni sa dugogodišnjim iskustvom. Ako niste ljubitelj koktela, možete uživati u nekom od alkoholnih ili bezalkohonih pića iz veoma bogate i kvalitetene ponude koju ćete naći u Royal Lounge Shisha Baru. Osoblje je veoma ljubazno i profesionalno, i tu da vam u svemu izađe u susret.

Royal Lounge Shisha Bar Beograd - opis lokala koji ćete voleti

Karakter i filozofija našeg tipa nargila bara je savršeno okruženje za potpuno opuštanje uz najkvalitetnije nargile i ukuse. Ljudima je potreban lokal u kojem se mogu sresti i uživati u dobrom razgovoru i zabavi. Da bi ispunio ove zahteve, Royal Lounge je investirao u Shisha Bar na dva nivoa sa modernim salonskim nameštajem, dobrom ventilacijom i baštom za tople dane. Kvalitet nargile je vrhunski. Samo originalni brendovi direktno kupljeni od dobavljača, a to su Dschinni Shisha, Wookah, Oduman, Amy Deluxe i Khalil Mamoon za besprekorno uživanje. U Royal Lounge Shisha Baru koristimo samo najbolje brendove za duvan za nargile, a to su Al Fakher, Adalya, Al Waha i još nekoliko drugih koji su ograničeni na sezonu.

Royal Lounge Shisha Bar Beograd radno vreme

Kada je u pitanju Royal Lounge Shisha Bar radno vreme ovog prestižnog lokala je svakog radnog dana u periodu od 16h do ponoći dok vikendom rade do 1h iza ponoći. Svakog radnog dana u periodu od 16h do 19h je shisha happy hour, a vikendom od 20h do 22h cocktail happy hour. Nebitno da li ste fanovi nargile, koktela ili možda želite da saznate nešto više o ovom hedonizmu ili samo želite da se opustite u prijatnoj atmosferi sa prijateljima, uz Beograd noću rezervišite svoje mesto na vreme, svratite u Royal Lounge Shisha Bar i doživite nezaboravno iskustvo.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Royal Lounge Shisha Bar
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Royal Lounge Shisha Bar