• Strahinjića Bana 52
    Beograd, Dorćol, Stari grad
  • 16:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • House / RnB / Latino / Pop
  • 60 Ljudi

Program bara

NEDELJA 02. April
Shisha happy hour od 16h do 19h

PONEDELJAK 03. April
Shisha happy hour od 16h do 19h

UTORAK 04. April
Shisha happy hour od 16h do 19h

SREDA 05. April
Shisha happy hour od 16h do 19h

ČETVRTAK 06. April
Shisha happy hour od 16h do 19h

PETAK 07. April
Cocktail happy hour od 20h do 22h

SUBOTA 08. April
Cocktail happy hour od 20h do 22h

Beograd Noću

Royal Lounge Shisha Bar nalazi se na adresi Strahinjića Bana 52, u samom srcu Beograda, Starom gradu, blizu Kalemegdanske tvrđave. Sa odličnom lokacijom i sa preko 40 originalnih ukusa nargile, čini savršeno mesto na kom u toku dana možete da uživate u kafi i u najkvalitetnijim nargila aromama.

Royal Lounge Shisha Bar rezervacije - online lako i brzo

Royal Lounge Shisha Bar ima kapacitet od oko 60 mesta, a s obzirom na veliko interesovanje koje vlada za ovaj nargila bar u najužem centru grada, rezervacije su obavezne. Kada su u pitanju Royal Lounge Shisha Bar rezervacije, putem našeg korisničkog Call centra na jedan od dva dobro poznata broja telefona: +381 63 33 33 44, +381 63 34 34 33, ili online, možete potpuno besplatno da napravite sigurnu rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom baru.

Kada je u pitanju Royal Lounge Shisha Bar Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u Royal Lounge Shisha Bar

Uveče u Royal Lounge Shisha Baru možete da uživate u najraznovrsnijim koktelima koje za vas spremaju vrhunski barmeni sa dugogodišnjim iskustvom. Ako niste ljubitelj koktela, možete uživati u nekom od alkoholnih ili bezalkohonih pića iz veoma bogate i kvalitetene ponude koju ćete naći u Royal Lounge Shisha Baru. Osoblje je veoma ljubazno i profesionalno, i tu da vam u svemu izađe u susret.

Royal Lounge Shisha Bar Beograd - opis lokala koji ćete voleti

Karakter i filozofija našeg tipa nargila bara je savršeno okruženje za potpuno opuštanje uz najkvalitetnije nargile i ukuse. Ljudima je potreban lokal u kojem se mogu sresti i uživati u dobrom razgovoru i zabavi. Da bi ispunio ove zahteve, Royal Lounge je investirao u Shisha Bar na dva nivoa sa modernim salonskim nameštajem, dobrom ventilacijom i baštom za tople dane. Kvalitet nargile je vrhunski. Samo originalni brendovi direktno kupljeni od dobavljača, a to su Dschinni Shisha, Wookah, Oduman, Amy Deluxe i Khalil Mamoon za besprekorno uživanje. U Royal Lounge Shisha Baru koristimo samo najbolje brendove za duvan za nargile, a to su Al Fakher, Adalya, Al Waha i još nekoliko drugih koji su ograničeni na sezonu.

Royal Lounge Shisha Bar Beograd radno vreme

Kada je u pitanju Royal Lounge Shisha Bar radno vreme ovog prestižnog lokala je svakog radnog dana u periodu od 16h do ponoći dok vikendom rade do 1h iza ponoći. Svakog radnog dana u periodu od 16h do 19h je shisha happy hour, a vikendom od 20h do 22h cocktail happy hour. Nebitno da li ste fanovi nargile, koktela ili možda želite da saznate nešto više o ovom hedonizmu ili samo želite da se opustite u prijatnoj atmosferi sa prijateljima, uz Beograd noću rezervišite svoje mesto na vreme, svratite u Royal Lounge Shisha Bar i doživite nezaboravno iskustvo.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Royal Lounge Shisha Bar
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Royal Lounge Shisha Bar