• Kraljice Natalije 45
    Beograd, Stari grad
  • 07:00h - 00:00h
  • Pop / Rock / French Bistro
  • 115 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Bistro Natalie se nalazi na adresi Kraljice Natalije 45, u samom srcu Beograda. Bistro Natalie može da ugosti 155 ljudi koji imaju prilike da uživaju u Pop, Rock i French Bistro ritmovima u jednom veoma originalnom francuskom ambijentu.

Bistro Natalie je jedno veoma lepo i uređeno mesto gde se okuplja prava gradska ekipa koja ume da prepozna kvalitetan provod. Ovo izvanredno mesto koje nudi spektakularno uživanje na svetskom nivou otvoreno je svaki dan od 07:00 časova, a radi sve do ponoći. Svi ljubitelji dobre muzike moći će da pronađu svoje utočište ovde.

Ono što takođe posebno doprinosi kvalitetu ovog besprekornog mesta jeste usluga koja se može meriti sa uslugom na vodećim svetskim mestima za provod. Ovde se brine o svakom detalju, a prioritet ste uvek i isključivo vi. Ljubazno i druželjubivo osoblje učiniće sve da iskusite provod baš po vašoj meri, i da vam apsolutno ništa ne zafali.

Bistro Natalie, je mesto na kom u jutarnjim časovima možete popiti kafu, prelistati jutarnju štampu i prepustiti se čarima užurbanom Beograda. Takođe, idealno je da popodne svratite sa prijateljima i uz omiljeno piće pročešljate sve aktuelne teme, opustite se i uživate jer Bistro Natalie nudi sve što je potrebno za uživanje, lep provod i trenutke koji se pamte.

Za ovo mesto nije potrebna posebna najava, ono je pravo i vrlo blizu onoga što vam pripada, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Zato ne treba mnogo da se čeka Bistro Natalie postaće glavno mesto u vašem životu na kom ćete doživeti sve momente za koje ste verovali da su daleko, uživajte sa najboljima.

Boravak u Bistrou Natalie je postao nov način života. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma. Ne propustite imperativ dnevnog uživanja i noćnog provoda u samom centru Beograda.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bistro Natalie
Average rating:  
 1 reviews
 by Dejan Babic

Kad god sam dolazio za Bg ovde sam svracao, super lokal!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bistro Natalie