• Gavrila Principa 46
    Beograd, Savski venac
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 02:00h)
  • Pop / Rock
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Old London Pub nalazi se u srcu Beograda, u ulici Gavrila Principa 46 kod Železničke stanice.

U Old London Pub-u čeka vas preko 40 vrsti piva,  bilijar, pikado, fliper, stoni fudbal, kao i veliki izbor sokova, kafa, koktela i ostale žestine, grickalice, najbolje pop/rock svirke, sjajna bašta... jer ovo je pravi engleski pub u srcu Beograda!

Old London Pub želi da vam pruži pravi osećaj engleske pabske atmosfere. Ovde je Velika Britanija stala u pintu piva – engleska, irska ili škotska piva, čekaju na vas.

Ukoliko ste više ljubitelj nemačkih, meksičkih, holandskih, belgijskih, danskih, čeških, ili američkih piva - Old London Pub nudi preko 40 vrsti piva koji će vam omogućiti neprestano swingovanje sa ukusima.

Možete da se osećate kao Lav, ili da pustite Iron Maiden da vam zasvira na uvce kroz kriglu piva Iron Trooper-a.

Old London Pub je mislio i na one koji više vole zavodljive ukuse koktela, ali i na one koji ne mogu da zamisle početak dana bez šolje kafe - njihova bašta u toplim danima je pravi izbor za jutarnje buđenje.

Uživanje u kafi sada dobija novu dimenziju. Pa kad se tome doda i prijatna muzika... Prepodne laganica, a popodne Old London Pub praši rock & roll! Šarmantno osoblje vam je uvek na usluzi, bilo da je plazma-šejk ili pivo, ovde jednostavno prave sve živo!

I sami znamo da je posle par pinti piva potrebno i razgibavanje kako bi bili spremni za novu turu, što će vam svakako pružiti bilijar, pikado i stoni fudbal.

Pub bez prenosa utakmica na velikom ekranu i projektoru, sa hladnim pivom u jednoj, i kikirikijem u drugoj, nije pub, te vas naravno, i to čeka u fenomenalnom Old London Pub-u!

Svakog dana od 09:00h - 00:00h, a vikendom do 02:00h, čeka vas uslužno i nasmejano osoblje Old London Pub-a, kao i neverovatno pozitivni gosti koji se ovde uvek vraćaju. Rezervišite vaše mesto što pre, jer je kapacitet ovog sjajnog pub-a oko 100 ljudi, a potražnja je ogromna. Budite jedan od onih gostiju Old London Pub-a, koji se ispunjeni i srećni nakon sjajnog provoda vraćaju kući.

Ako želite da igrate bilijar u Beogradu, sigurno ćete izabrati Old London Pub. Izazovite prijatelje, pročitajte i knjigu pravila koju su pripremili za vas. Predložite onom ko izgubi da plati pivo. Ako preferirate pikado, Old London Pub i tu igru igra. Pogodite pravo u metu i neka vas protivnik časti pivom! Ili ako dobiješ u stonom fudbalu, čeka te i pivo od protivnika. Ovde se jednostavno sve vrti oko dobrog, kvalitetnog piva i naravno, sjajne energije koja vlada Old London Pub-om!

Na nama je da vam damo izbor, a na vama da izaberete savršenog partnera za duge letnje i zimske dane - Old London Pub!

Cheers!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Old London Pub
Average rating:  
 1 reviews
 by ikac

idem tamo cesto sa kolegama petkom posle posla, super pivo i klopa


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Old London Pub