• Milutina Milankovića 34
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Rock
  • 130 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Pivnica Žirafa 23 se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovića 34.  Predstavlja lepo uređeno mesto, sa modernim enterijerom i specifičnim osvetljenjem koje svakako zagolica svačiju maštu.

Pored niskog i visokog sedenja, Pivnica Žirafa 23 raspolaže i prostranim šankom. Kapacitet Pivnice Žirafa 23 je 130 ljudi, a raspoloženje uvek na vrhunskom nivou. Usluga je besprekorna i zadovoljava visoke svetske standarde, što je rezultat rada velikih profesionalaca. Cene su izuzetno pristupačne.

Pivnica Žirafa 23 predstavlja idealno mesto gde možete popiti vašu prvu jutarnju šoljicu kafe ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa vašim prijateljima i dragim osobama. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate.

Da bi vaše uživanje bilo na vrhunskom nivou, Pivnica Žirafa 23 izuzetnu pažnju obraća na odabranu muziku visokog kvaliteta. Muzika koja dominira u Pivnici Žirafa 23 žanrovski je usmerena na pop i rok, ali ima i dosta varijacija, pa ljudi različitih profila mogu ovde pronaći šta im se dopada.

Naime, Pivnica Žirafa 23 idealna je ako u toku dana želite da odmorite od prestoničke rutine i napravite pauzu od prebrzog beogradskog tempa, dok sa zalaskom Sunca nudi neponovljiv provod uz fantastičnu živu svirku.

Pravi hedonisti se rado provode u Pivnici Žirafa 23 jer je atmosfera zaista opuštena.  U bilo koje doba dana ili noći, ovo je prava oaza za sve ljubitelje jedinstvenog uživanja.

Pivnica Žirafa 23 je otvorena radnim danima od 9 h do 00 h, dok petkom i subotom  radi čak do 3h iza ponoći.  Pivnica Žirafa 23 je upravo ono mesto koje je nedostajalo Beogradu da vaš boravak u gradu bude još lepši, urbaniji i poželjniji.

Ovo mesto podređeno je vašem uživanju, ambijent je prijatan, osoblje veoma ljubazno, a usluga besprekorna. Obavezno posetite Pivnica Žirafa 23, već nakon prve posete ovo mesto neizbežno postaje deo vaše rutine! Dobrodošli!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Pivnica Žirafa 23