• Milutina Milankovića 34
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Rock
  • 130 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Pravi hedonisti znaju da cene ono što novobeogradska pivnica Žirafa 23 ima da ponudi. U pivnici vlada zaista opuštena atmosfera u kojoj svako uživa. U bilo koje doba dana ili noći, Žirafa pab je prava oaza za sve ljubitelje jedinstvenog uživanja. Razlozi velike posećenosti ovog mesta su mnogobrojni: počevši od velikog izbora piva koji se nudi u svetskim pivnicama, preko ukusne klope i vrhunskih živih svirki.

Žirafa 23 je stekla svoj ugled ljubaznošću i sjajnom uslugom domaćina, a to su prepoznali Novobeograđani, ali i društva iz drugih krajeva grada kojima nije teško da dođu do pivnice kako bi okusili čari lokala. Kako je ovo mesto uvek puno gostiju, savetujemo vam da rezervišete svoje mesto ranije.

Pivnica Žirafa 23 rezervacije - brzo i lako

Žirafa 23 pivnica je jedna od najposećenijih, kako na Novom Beogradu tako i u celoj prestonici, te su zbog toga rezervacije obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u pivnici.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. Odaberite sistem koji vam najviše odgovara i obezbedite sebi mesto.

Pivnica Žirafa jelovnik i raznovrsna ponuda piva

Da je Žirafa pivnica meni jedan od najraznovrsnijih, nema spora! U ponudi paba je uvek 26 točenih svežih piva koji se toče na dugačkom šanku sa točilicama, ali u baru postoji još 100 flaširanih piva porekla iz celog sveta.

U zavisnosti od godišnjeg doba, Pivnica Žirafa jelovnik može biti malo korigovan, ali ovde uvek možete naručiti pikantne kobasice, butkice, svima omiljana krilca u različitim sosevima, sočne ćevape i krompiriće. Za potpun užitak tu su i vruće bavarske perece. Svakako, žedni i gladni nećete ostati.

Opis paba u kom vlada sjajna energija

Pivnica Žirafa 23 predstavlja idealno mesto gde možete popiti vašu prvu jutarnju šoljicu kafe ili svratiti da u prijatnom ambijentu popričate sa vašim prijateljima i dragim osobama. Nasmejano, profesionalno i ljubazno osoblje će vam sa zadovoljstvom izaći u susret i već nakon prve posete osećaćete se kao da ste pronašli mesto kom pripadate.

Kao veliku prednost, treba imati u vidu da je pivnica Žirafa 23 cenovnik prilagodila svačijem džepu. Uz izuzetno povoljne cene, moći ćete da uživate u dobrom zalogaju i sveže točenom pivu do mile volje. Upravo to je ono što razlikuje ovo mesto kad su beogradski barovi u pitanju.

Sjajna atmosfera koju Žirafa pivnica donosi

Žirafa pivnica predstavlja lepo uređeno mesto, sa modernim enterijerom i specifičnim osvetljenjem koje svakako zagolica svačiju maštu. Moderni enterijer podseća na prave pabove u svetskim metropolama gde dominiraju lusteri sa velikim pivskim kriglama, drvene klupe u svetloj boji i specifično osvetljenje.

Pored niskog i visokog sedenja, Pivnica Žirafa 23 raspolaže i prostranim šankom. Kapacitet Pivnice Žirafa 23 je 130 ljudi, a raspoloženje uvek na vrhunskom nivou. Usluga je besprekorna i zadovoljava visoke svetske standarde, što je rezultat rada velikih profesionalaca.

Pub Žirafa Beograd - lokacija i adresa

Pivnica Žirafa 23 se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovića 34. Kako je Žirafa Novi Beograd našao za svoju glavnu atrakciju, svi stanovnici ovog kraja grada će moći da vam pomognu da pronađete lokal u slučaju da vam to ne pođe za rukom. Pivnica je odlično povezana sa drugim delovima grada autobuskim linijama i tramvajem.

Kvalitetni muzički žanrovi za najbolji provod

Da bi vaše uživanje bilo na vrhunskom nivou, Pivnica Žirafa 23 izuzetnu pažnju obraća na odabranu muziku visokog kvaliteta. Muzika koja dominira u Pivnici Žirafa 23 žanrovski je usmerena na pop i rok, ali ima i dosta varijacija, pa ljudi različitih profila mogu ovde pronaći šta im se dopada.

Naime, Žirafa 23 pivnica idealno je mesto ako u toku dana želite da odmorite od prestoničke rutine i napravite pauzu od prebrzog beogradskog tempa, dok sa zalaskom Sunca nudi neponovljiv provod uz fantastičnu živu svirku.

Žirafa pivnica - radno vreme lokala  

Pivnica Žirafa 23 je otvorena radnim danima od 9 h do 00 h, dok petkom i subotom radi čak do 3h iza ponoći.  Pivnica Žirafa 23 je upravo ono mesto koje je nedostajalo Beogradu da vaš boravak u gradu bude još lepši, urbaniji i poželjniji.

Ovo mesto podređeno je vašem uživanju, ambijent je prijatan, osoblje veoma ljubazno, a usluga besprekorna. Obavezno posetite Pivnica Žirafa 23, već nakon prve posete ovo mesto neizbežno postaje deo vaše rutine! Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pivnica Žirafa 23
Average rating:  
 1 reviews
 by manojlo

svracam tu 7 do 8 puta nedeljno :))


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Pivnica Žirafa 23