• Trg Republike 5
    Beograd, Stari grad
  • 11:00h - 00:00h (vikendom do 02:00h)
  • Chillout / Acoustic / Ambient / Lounge / Deep House
  • 250 Ljudi

Program bara

SREDA 24. April
Akustična svirka - Revolucija Bend od 21:00h

ČETVRTAK 25. April
Filip Mitrović od 21:00h

PETAK 26. April
White City Band

SUBOTA 27. April
Uskoro objava programa

NEDELJA 28. April
Akustična svirka - Revolucija Bend od 21:00h

PONEDELJAK 29. April
Breaking Band od 21:00h

UTORAK 30. April
Breaking Band od 21:00h

Enterijer

Sport Pub Square Five smešten je u samom centru Beograda, na adresi Trg Republike broj 5. Ovo mesto namenjeno je za okupljanje svih ljubitelja sporta, dobrog piva, sjajne klope i društvenih igara. Ako volite da pratite utakmice i druge sportske događaje sa velikim društvom, upravo ste pronašli pravo mesto, gde je sportski ugođaj savršen.

square-five-enterijer11

Square Five predstavlja odličan spoj sporta i zabave što umnogome čini ovo mesto jedinstvenim u Beogradu. U potpuno opuštajućem ambijentu, u društvu dragih ljudi, uz omiljena pića, hranu, sport i muziku, imate priliku da uživate u svim čulima, dobro se zabavite, družite i navijate.

Ovo nesvakidašnje mesto u svojoj ponudi ima brojna veoma kvalitetna pića, a akcenat je na pivu koje dolazi od renomiranih svetskih i domaćih pivara. Pored toga, Square Five je mislio i na ljubitelje dobre hrane, pa se tako u gastronomskoj ponudi nalaze salate, stekovi, burgeri, razni laki sendviči, kao i američka rebarca, i još mnogo toga.

Enterijer ovog paba dizajniran je tako da upotpunjuje doživljaj pravog sportskog ambijenta. Oslikani zidovi sportskim motivima, pikado, sto za bilijar, stoni fudbal...sve Vas to čeka u Square Five pabu, svakog dana od 11h ujutru pa sve do 1 sati iza ponoći. Uživaćete u odličnoj muzici koja obuhvata Acoustic, Chill & Lounge, ali i deep house zvuke.

Square Five predstavlja domaći teren sportskih fanatika, pa kad god poželite da pratite bilo koji sportski događaj, navijate za svoj tim ili, pak, častite sebe i svoje društvo dobrim pivom, vi posetite ovaj fantastičan pab. Od sada, sve što Vam treba za pravo sportsko uživanje imate na jednom mestu - Square Five!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Square Five