• Dušana Jovanovića 4
    Beograd, Voždovac
  • 08:00h - 00:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 130 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Bar Dash's je novootvoreni elitni bar, kafe i restoran italijanske kuhinje koji se nalazi u mirnom delu Voždovca, u ulici Dušana Jovanovića br 4 nedaleko od Farmaceutskog fakulteta i novog naselja Stepa Stepanović. Ovaj moderni kafe bar je po mnogo čemu jedinstven i specifičan kafe - restoran u Beogradu.

Bar Dash’s radi svaki dan kao kafe - restoran od 08h, dok je sredom, petkom i subotom organizovan muzički program. Tada se, u noćnim satima, iz dnevne varijante restorana, uz igru svetala i vrhunskog klubskog ozvučenja, pretvara u fenomenalni noćni klub koji će vas ostaviti bez daha.

Enterijer kafe bara Dash’s daleko je ispred svih ostalih lokala po svojim arhitektonskim rešenjima. Unutrašnji deo lokala je podeljen na dve fizički odvojene celine kapaciteta oko 120 sedećih mesta. Svetski izgled bar Dash's postiže i sjajna bašta od dva nivoa koju krasi jedinstvena fontana uređena u japanskom stilu, napravljena od stakla na tri nivoa. Bašta koja je bogata cvećem i poseduje preko 100 sedećih mesta, idealna je za razne vrste korporativnih ili bilo kojih drugih proslava.

Specijaliteti italijanske kuhinje koji oslikavaju kreativnost vrhunskih kuvara sa dugogodišnjim iskustvom, ostaviće vas bez daha. Uslužnost profesionalnih konobara, kokteli najboljih barmena i koktel majstora za izuzetan noćni provod, samo su neke od stvari koje nudi ovaj fenomenalni kafe bar Dash’s.

Ovde možete uživati u specijalitetima italijanske kuhinje i bogatoj ponudi svih vrsta pića. Okrepite se dobrim doručkom ili se počastite raznovrsnim predjelima, salatama, pastama, pizzama ili slanim palačinkama za ručak. U baru Dash's se možete se počastiti i kvalitetnim desertom po izboru, u vidu sladoled kupa, kolača ili možda slatkih palačinki. Na vama je da odlučite, a sigurni smo da ćete uživati u svakom bogatim zalogaju.

Osetite toplinu koju nudi kafe bar Dash’s i budite deo mnogih koji svaki dolazak ovde pamte i dugo prepričavaju, a uvek se rado i vraćaju.
Proverite zašto je kafe bar Dash’s jedinstven, prepoznatljiv i jedan od najmodernijih u gradu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Dash’s