• Sarajevska 26
  • 22:00h - 04:00h
  • Vanja Mijatović
  • 700 Ljudi
  • 55 € + rezervacija
Beograd Noću

Doček Nove godine 2024 u klubu X.O (ex Teatro)

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Klub X.O (ex Teatro):

Klub X.O je bivši klub Teatro, i u pitanju je prostor sa najdužom klubskom tradicijom u Beogradu. Klub Teatro  je postojao duže od jedne decenije, ali je zanimljiva i činjenica da je na tom istom mestu pre kluba Teatro postojalo nekoliko drugih klubova. Pa je tako pre kluba Teatro tu bio klub koji se zvao Drama. A pre Drame, na istom tom mestu, klub pod nazivom XL, čiji je vlasnik bio proslavljeni srpski košarkaš Aleksandar Đorđević, i koji je devedesetih godina prošlog veka bio jedan od najpopularnijih beogradskih klubova. Tako da nema sumnje da će vam u noći za doček Nove godine klub X.O prirediti da osetite duh najboljih klupskih žurki koje su se na tom mestu odigravale duže od četvrt veka. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod mape sa cenama.

Nova godina 2024 Klub X.O (ex Teatro) - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu X.O (ex Teatro) i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Vanja Mijatović

CENA:
Cena karte je 55 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Barski stolovi 55 eur i 80 eur u zavisnosti od pozicije barskog stola (uz najmanje 4 kupljene karate, vidi na mapi, na mapama su barski stolovi označeni sa B). Uz barske stolove se dobija gratis jedna flaša vina.
-Lux barski stolovi 150 eur (uz najmanje 5 kupljenih karata, vidi na mapi, na mapama su lux barski stolovi označeni sa LB). Uz lux barske stolove se dobija gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Red, Smirnoff).
-Visoka sedenja 150 eur (uz najmanje 5 kupljenih karata, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa VS). Uz visoka sedenja se dobija gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Red, Smirnoff).
-Separei 400 eur (uz najmanje 8 kupljenih karata, vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa S9, S10, od S15 do S23, S32, S33). Uz separee se dobijaju gratis jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Belvedere, Tanqueray), jedna flaša šampanjca (Moet) i hrana finger food.
-Lux separei 600 eur (uz najmanje 8 kupljenih karata, vidi na mapi, na mapi su lux separei označeni sa od S1 do S8, od S24 do S31). Uz lux separee se dobijaju gratis jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Belvedere, Tanqueray), jedna flaša šampanjca (Moet) i hrana finger food.
-Vip separei 800 eur (uz najmanje 8 kupljenih karata, vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa VIP). Uz vip separee se dobijaju gratis jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Belvedere, Tanqueray), jedna flaša šampanjca (Moet) i hrana finger food.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Mapa sa detaljno prikazanim rasporedom mesta i njihovim cenama će uskoro biti predstavljena

DODATNO O OBJEKTU Klub X.O (ex Teatro):

Klub X.O se nalazi u centru grada, te ćete brzo i lako stići do njega bilo odakle da ste krenuli. A ispred kluba X.O se nalazi veliki broj slobodnih parking mesta koja su besplatna. U pitanju je najveća diskoteka u Beogradu koja se prostire čak na tri nivoa. Na dva nivoa, prvom i drugom spratu, je diskoteka, a u prizemlju je ulazni foaje i chill out zona. Sa ukupnim kapacitetom od 700 ljudi, za doček Nove godine klub X.O predstavlja mesto na kome se održava najveća novogodišnja klupska žurka. Kada je u pitanju Nova godina 2024 klub X.O ozbiljno trebate da uzmete u razmatranje ukoliko ste istinski ljubitelj noćnih klubova.

Sve ponude za doček Nove godine 2024 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub X.O Nova godina
Average rating:  
 8 reviews
 by Milena Joksimovic

Odlican provod :))

 by elena stojanovic

super je bilo tanja je kraljica, odlicna atmosfera

 by Nevena

Tanja uvek napravi super zurku! Radujemo se sto ove godine nastupa za Docek!

 by Nemke

Kupili smo karte! Nadamo se odlicnom provodu!

 by Goran

Dolazimo iz Beca, samo zbog Tanje!

 by Milica

Tu smo zbog Tanje <3

 by Jelena

Cena je korektna, bukiracemo 🙂

 by MIhajlo

Bice ovo dobar Docek!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub X.O

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti