• Karađorđeva 2-4
  • Nataša Bekvalac
  • 500 Ljudi
  • 25 €

Doček Nove Godine 2017 u klubu Gotik. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Gotik i prodaju karata su:
062 34 34 33          063 34 34 33          063 33 33 44

MUZIKA:
Nataša Bekvlac

CENA:
Cena karte je 25 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi od 40 eur do 160 eur (uz najmanje od 2 do 5 kupljenih karta u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Na mapama su pultovi označeni slovom p)
-Barski stolovi od 80 eur do 200 eur (uz najmanje od 5 do 8 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Na mapama su barski stolovi označeni slovom b)
Uz svaku rezervaciju barskog stola dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister)
-Visoka sedenja od 70 eur do 200 eur (uz najmanje 6 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Na mapi su visoka sedenja označena slovom v)
Uz svaku rezervaciju visokog sedenja dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister)
-Separei od 200 eur do 900 eur (uz najmanje od 6 do 15 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini veći separei mogu se razdvojiti na dva manja separea. Pojedina dva manja separea mogu se spojiti u jedan veći separe. Na mapi su separei označeni slovom s)
Uz svaku rezervaciju manjeg separea dobija se gratis jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Jack Daniel's, Grey Goose, Moet)
Uz svaku rezervaciju većeg separea dobija se gratis jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Jack Daniel's, Grey Goose, Moet) i jedna flaša šampanjca (Moet)

Docek Nove godine

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Klub Gotik

Mapa - Klub Gotik

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti

instagram feed