• Ada Huja bb
Beograd Noću

Caffe Dilema Nova godina 2021 - nezaboravna novogodišnja proslava uz najlepši pogled na reku. Proslavite najluđu noć u urbanoj atmosferi, uz jedinstveni spoj žive muzike i DJ-a, moderan ambijent, dobru hranu, piće i odabrano društvo. 

Rezervacije za doček Nove godine u kafeu Dilema možete obezbediti putem Beograd noću sajta. Postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu širom Srbije, pa i u inostranstvu, stoga na vreme obezbedite svoje mesto na najboljoj novogodišnjoj proslavi u gradu. 

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u kafe klubu Dilema i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Dilema Band i Dj Đole

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Pivo

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, malina)

-Džin

-Vinjak

-Pelinkovac

-Sokovi (gazirani, negazirani)

-Voda (gazirana, negazirana)

HRANA:

-Ketering

CENA:

Cena karte je 35 eur po osobi

Rezervacije se posebno plaćaju:

-Barski sto 30 eur, uz minimalno 2 kupljene karte

-Visoko sedenje 100 eur, uz minimalno 4 kupljene karte, dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izobru i 5 energetskih pića

-Mali separe 150 eur, uz minimalno 5 kupljenih karata, dobija se gratis dve flaše stranog žestokog pića po izboru i 10 energetskih pića

-Veliki separe 220 eur, uz minimalno 8 kupljenih karata, dobija se gratis dve flaše stranog žestokog pića po izboru, 10 energetskih pića i jedna flaša šampanjca

-Vip separe 350 eur, uz minimalno 8 kupljenih karata, dobija se gratis tri flaše stranog žestokog pića po izboru, 15 energetskih pića i jedna flaša šampanjca

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Docek Nove godine 2020 Beograd Kafe Dilema

Caffe Dilema Nova godina 2021 - nezaboravan novogodišnji provod

Za caffe Dilema možemo reći da je jedan od prestoničkih lokala sa najlepšim pogledom na reku, koji neguje pravi urbani tip zabave, uz kombinaciju živih svirki i DJ setova, što omogućava nezaboravni provod za svakog gosta. Savršeno opremljeni enterijer i sjajna atmosfera koja vlada tokom čitave noći garancija su da će novogodišnji provod u Dilema baru biti događaj za pamćenje. 

Doček Nove godine je sjajna prilika da posetite caffe Dilema, s obzirom na to da u vrhunskom ambijentu kluba imate priliku da uživate u brojnim ekskluzivnim pogodnostima, a ono što je najvažnije jeste da ovde uvek vlada dobra energija uz maksimalno raspoloženo i veselo društvo. 

Dilema Ada Huja Nova godina - žurka do ranih jutarnjih časova

Popularni bar Dilema smešten je uz samu obalu Dunava, na adresi Ada Huja bb. Ugodan ambijent i prekrasni pogled na reku učiniće da novogodišnji provod bude spektakl o kojem će se dugo pričati. 

Ukoliko želite da iskusite vrhunski novogodišnji provod i da staru godinu ispratite u velikom stilu, u prelepo opremljenom prostoru i sjajnom društvu koje se ovde okuplja, onda neka vaš izbor za doček Nove godine bude caffe Dilema i sigurno nećete pogrešiti.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Caffe Dilema Nova Godina
Average rating:  
 1 reviews
 by Doroteja

Palacinke su im super!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Caffe Dilema