• Vladimira Popovića bb
  • Nemanja Toplica StandBy Band i Nada Ljubojević
  • 500 Ljudi
  • 39 € sa pićem + rezervacija

Gradska kafana Nova godina 2021 - nezaboravna žurka očekuje vas u jednoj od najpoluarnijih prestoničkih kafana. Za sve one koji se odluče da njihov izbor bude Gradska kafana Nova godina će biti nezaboravan događaj koji će se dugo prepričavati.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto u Gradskoj kafani u kojoj se traži sto više tokom čitave sezone, a posebno za najluđu noć, i uverite se zašto je ova kafana poznata po nezaboravnom provodu.

Gradska kafana Nova godina - rezervacije za novogodišnju proslavu

Ako se odlučite da vaša lokacija za provod bude Gradska kafana Nova godina će biti nezaboravna žurka, a o to mogu da potvrde svi koji joj se iz godine u godinu vraćaju, zato na vreme rezervišite svoje mesto. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u Gradskoj kafani i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Nemanja Toplica StandBy Band i Nada Ljubojević (zabavna i narodna muzika)

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Pivo (Zaječarsko)

-Vino (Čoka belo, crveno, rose)

-Rakija (Riznica dunja, šljiva, kajsija, medovača, viljamovka, malina)

-Pelinkovac

-Vinjak

-Vermut

-Sokovi (gazirani, negazirani)

-Voda (gazirana, negazirana)

CENA:

Cena karte je 39 eur

Rezervacije se posebno plaćaju:

-Doplata za rezervaciju barskog stola iznosi 30 eur i 40 eur uz minimalno 4 kupljene karte, cena u zavisnosti od pozicije barskog stola, barski stolovi su označeni sa bs (vidi na mapi)

-Doplata za rezervaciju visokog sedenja iznosi 50 eur uz minimalano 5 kupljenih karata, visoka sedenja su označena sa vs (vidi na mapi)

-Doplata za rezervaciju malog sedenja iznosi 60 eur i 80 eur uz minimalno 5 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicije malog sedenja. U cenu je uključena jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Finlandia, Jim Beam, Tekila Pepe Lopez Silver), mala sedenja su označena sa m1-m19 (vidi na mapi)

-Doplata za rezervaciju srednjeg sedenja iznosi 80 eur i 100 eur uz minimalno 6 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicije srednjeg sedenja. U cenu je uključena jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Finlandia, Jim Beam, Tekila Pepe Lopez Silver), srednja sedenja su označena sa m20-m24 (vidi na mapi)

-Doplata za rezervaciju velikog sedenja iznosi 130 eur, 150 eur i 170 eur uz minimalno 8 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicije velikog sedenja. U cenu je uključena jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Finlandia, Jim Beam, Jim Beam Black, Jack Daniel's, Tekila Pepe Lopez Silver, Jagermeister), velika sedenja su označena sa s (vidi na mapi)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Gradska kafana Nova godina 2021 - najveseliji provod 

Jedna od najvećih beogradskih kafana koja ima kapacitet od 500 ljudi, poznata je kao mesto u kome se svaki vikend organizuju nezaboravne žurke. Sjajan i prostran urban gradski ambijent u kombijaciji sa bendom koji će atmosferu dovesti do usijanja garanuje odličan provod za doček. 

Kada je u pitanju Gradska kafana doček Nove godine je još jedna prilika da svoje goste obraduju fantastičnom žurkom uz narodne hitove u kojima uživaju različite generacije. 

Gradska kafana doček Nove godine - odlična lokacija za slavlje 

Gradska kafana nalazi se na adresi Vladimira Popovića bb blizu Ušća i Brankovog mosta. Ispred kafane nalazi se i parking, što je važna informacija za sve one koji dolaze svojim vozilom. Neka vaš izbor za doček bude upravo Gradska kafana i pripremite se za nezaboravnu žurku. 

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Gradska kafana

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti