• Vladimira Popovića 10
  • Aleksandra Prijović
  • od 120 € sa hranom

Crowne Plaza Nova godina 2021 - nezaboravno novogodišnje slavlje u hotelu Crowne Plaza. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu. 

Uz Beograd noću rezervišite sebi na vreme mesto za proslavu u ovom hotelu, jer za Crown Plaza Nova godina predstavlja pravu priliku da ugosti sve raspoložene ljude, željne dobrog provoda i komfornog ugođaja. 

Hotel Crowne Plaza Nova godina - rezervacije za provod u velelepnom hotelu

Za hotel Crowne Plaza Nova godina je savršena prilika da organizuje proslavu o kojoj će se pričati i koja će se dugo pamtiti. Ovaj hotel ima iskustva sa organizovanjem ludih novogodišnjih žurki, pa nema sumnje da sve posetioce očekuje vrhunski provod do ranog jutra.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u hotelu Crowne Plaza i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Aleksandra Prijović

PIĆE:

Šampanjac Moet u ponoć

HRANA:

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Crowne Plaza učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima

CENA:

Cena po osobi se kreće od 120 eur do 160 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i šampanjac Moet u ponoć (vidi na mapi). Postoje i barski stolovi i za njih je cena 60 eur po osobi (vidi na mapi).

*Šampanjac Moet u ponoć se dobija u plavoj i crvenoj zoni.

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Crowne Plaza doček Nove godine - proslava u spektakularnom prostoru

Doček Nove godine Crowne Plaza shvata veoma ozbiljno i temeljno se priprema da svim svojim posetiocima to veče bude nezaboravno i da dožive spektakularni provod koji će mesecima prepričavati. 

Ovaj luksuzni hotel za sve svoje drage goste uvek nudi nešto više. Osim elegantno uređenog prostora, dekorisanog u skladu sa događajem koji se proslavlja, u Crowne Plaza hotelu će vas dočekati profesionalno i ljubazno osoblje koje će cele noći brinuti da vaše zadovoljstvo bude na najvišem mogućem nivou. 

Ono što je posebna pogodnost kada je u pitanju proslava lude novogodišnje noći u hotelu Crowne plaza, jeste da je obezbeđen šampanjac i bogata svečana večera

Kako se približava Nova godina Crowne Plaza sve intenzivnije radi na organizaciji i osmišljavanju novogodišnjeg programa, što garantuje sjajnu zabavu i provod koji može da stane rame uz rame sa dočecima u najelitnijim svetskim prostorima. Dođite i uverite se!

Hotel Crowne Plaza doček 2021 - provod koji se ne propušta

Hotel Crowne Plaza se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Vladimira Popovića 10. Pravo mesto za sve one željne vrhunske zabave i najboljeg novogodišnjeg provoda. Zato, ukoliko želite da svoj doček Nove godine pamtite po najboljem, onda neka vaš izbor za proslavu najluđe noći bude hotel Crowne Plaza i sigurno nećete pogrešiti.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Hotel Crowne Plaza Nova godina

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti