• Milentija Popovića 5
  • Jelena Karleuša
  • 600 Ljudi
  • od 80 € sa hranom

Hyatt doček Nove godine 2021. - nezaboravna novogodišnja proslava u luksuznom hotelu Hyatt Regency u srcu Novog Beograda. Rezervacije za doček 2021. U Hyatt-u su obavezne. Svoje mesto možete rezervisati preko najboljeg poznavalaca noćnog života u Beogradu.

Uz Beograd noću rezervišite svoje mesto za doček Nove godine u hotelu Hyatt. Postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu širom Srbije, pa i u inostranstvu. Na vreme obezbedite svoje mesto na proslavi - kada je u pitanju hotel Hyatt Nova godina 2021. sasvim sigurno će biti dočekana na najvišem mogućem nivou. Više informacija o dočeku Nove godine u hotelu Hajat čeka vas u narednim pasusima.

Hyatt doček Nove godine - rezervacije

Za hotel Hajat Nova godina predstavlja savršenu priliku za organizaciju najbolje žurke u gradu koja se prepričava do naredne godine! Zato će nova 2021. biti dočekana baš onako kako dolikuje, i nema razloga da već naredno novogodišnje veče ne provedete baš ovde!

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u hotelu Hyatt Regency i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Jelena Karleuša

PIĆE:

Koktel dobrodošlice

HRANA:

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hajat učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima

CENA:

Cena po osobi se kreće od 120 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru (vidi na mapi). Cena separea je 1600 eur i 1800 eur u zavisnosti od pozicije separea u samoj sali i uključuje 10 karata (cena separea je ista bilo da je 10 osoba, bilo da je manje osoba, a ako ima više od 10 osoba za svaku narednu se doplaćuje po 60 eura) i kompletnu večeru (vidi na mapi). Postoje i barski stolovi i za njih je cena 60 eur i 70 eur po osobi u zavisnosti od pozicije barskog stola u samoj sali i uključuje kompletnu večeru (vidi na mapi).

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Hotel Hyatt doček Nove godine u luksuznom ambijentu

Hotel Hyatt Regency Beograd poznat je kao mesto u kome odsedaju najveći strani zvaničnici i znamenite ličnosti iz celog sveta. To je samo jedan od razloga što Hyatt ima reputaciju jednog od najluksuznijih hotela u Beogradu. Uz hotel Hajat Nova godina uvek označava gala veče i mnogo poznatih zvanica. 

Možete li da zamislite kakav će doček Nove godine Hyatt prirediti? 

Kada je u pitanju Hyatt Nova godina 2021. bez sumnje biće dočekana na najboljem mogućem nivou! Hotel Hyatt doček Nove godine će svakom gostu učiniti da ostane u najlepšem sećanju, pa nema razloga da ne okupite svoje društvo i već sada rezervišite sebi mesto za najbolji novogodišnji provod u prestonici

Hotel Hyatt Nova godina za pamćenje

Hyatt se nalazi u samom srcu Novog Beograda, jako blizu Ušća i centra Beograda. Adresa na kojoj se nalazi hotel Hyatt Regency Beograd je Milentija Popovića 5. Pravo mesto za sve one željne vrhunske zabave. Uz Hyatt doček Nove godine označava zagarantovani do ranih jutarnjih časova.

Zato, ukoliko želite da upamtite svoj doček Nove godine Hyatt vam nudi priliku da najluđu noć provedete u luksuzu i dobroj hrani - sigurno nećete pogrešiti.

Sve ponude za doček 2021. u Hyatt-u možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Hyatt Regency

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti