• Milentija Popovića 5
  • Saša Matić
  • 600 Ljudi
  • od 150 € sa hranom

Hotel Hyatt Regency Nova godina 2021

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA:

Budite deo jedne od najvećih hotelskih novogodišnjih žurki u Beogradu, velikog kapaciteta sedećih mesta raspoređenih na svečane banket restoranske stolove, kao i dela u kome se nalaze barski stolovi. Velika prednost je što je svečana sala u kojoj se organizuje doček Nove godine tako konstruisana i sagrađena da ne postoji nijedno loše mesto. Zapravo, uprkos veličini i velikim smeštajnim kapacitetom, ne postoje nikakve fizičke prepreke koje zaklanjaju pogled. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod cena.

PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa iz Srbije i iz inostranstva u tri razlličite valute (RSD, EUR, CHF) i slanja karata na željenu adresu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine 2021 u hotelu Hyatt Regency i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Saša Matić

HRANA:
Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hayatt Regency

CENA:
Cena po osobi je 150 eur, 170 eur i 190 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru. Postoje i barski stolovi za koje je cena 80 eur po osobi (napomena: uz barske stolove ne ide hrana).

Prodaja karata za Novu godinu 2021 u hotelu Hyatt Regency je već počela! Pozovite neki od sledećih brojeva telefona i na vreme rezervišite svoje mesto i poručite karte:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

DODATNO O OBJEKTU:

Hotel Hyatt Regency je jedan od tri najekskluzivnija hotela u Beogradu. Kategorizacija ovog hotela je 5 zvezdica. Sve to garantuje da ćete uživati i biti zadovoljni kvalitetom hrane i specijalitetima koje spremaju kuvari, koji hranu pripremaju za sve goste hotela tokom cele godine, kao i uslugom koja je na vrhunskom nivou. Hotel Hyatt Regency se nalazi na Novom Beogradu, a neposredna blizina Brankovog mosta, koji spaja centar starog Beograda sa centrom Novog Beograda, omogućava lak i brz pristup odakle god da dolazite, ili gde god da ste smešteni ako ste turisti. A ukoliko ste turisti, onda u istom hotelu u kom ste odlučili da slavite Novu godinu, možete i odsesti. Hotel Hyatt Regency u svom sklopu poseduje parking i garažu, što će vam svakako biti od koristi ako odlučite da na doček Nove godine dođete sopstvenim automobilom.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Hotel Hyatt Regency

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti