• Bulevar kralja Aleksandra 69
  • Lapsus Band
  • od 100 € sa hranom

Hotel Metropol Nova godina 2021 - nezaboravno novogodišnje slavlje u okviru hotela Metropol. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu. 

Uz Beograd noću rezervišite sebi na vreme mesto za proslavu u ovom hotelu, jer za Metropol Nova godina predstavlja pravu priliku da ugosti sve raspoložene ljude, željne dobrog provoda i sjajnoj ugođaja. 

Hotel Metropol Nova godina - rezervacije za provod u velelepnom hotelu

Za hotel Metropol Nova godina je savršena prilika da organizuje proslavu o kojoj će se pričati i koja će se dugo pamtiti. S obzirom na to da je za tako nešto najpogodniji hotel Metropol Nova godina se upravo u njemu i organizuje, pa nema sumnje da sve posetioce očekuje vrhunski provod do ranog jutra.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u hotel Metropol Palace i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Lapsus Band

PIĆE:
Šampanjac Moet u ponoć

HRANA:
Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Metropol Palace učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima

CENA:
Cena po osobi se kreće od 100 eur do 140 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i šampanjac Moet u ponoć (vidi na mapi). Postoje i barski stolovi i za njih je cena 40 eur po osobi (vidi na mapi).
*Šampanjac Moet u ponoć se dobija u plavoj i ljubičastoj zoni.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Nova godina hotel Metropol - doček u spektakularnom prostoru

Hotel Metropol se već godinama unazad smatra jednim od lidera u oblasti ugostiteljskih delatnosti. Ovaj prekrasni prostor odlikuje posebna kultura usluge i organizacije različitih proslava, a to posebno dolazi do izražaja kada je reč o organizovanju jedne tako ogromne svečanosti kao što je doček Nove godine. 

Posebna prednost ovog velelepnog hotela jeste ta što poseduje veliki prostor za sve goste, kao i sjajnu audio-vizuelnu opremu, pa nema sumnje da će novogodišnji provod u ovom hotelu biti pravi spektakl. 

Kako se približava Nova godina hotel Metropol sve intenzivnije radi na organizaciji i osmišljavanju novogodišnjeg programa, što garantuje sjajnu zabavi i provod koji će se potom mesecima prepričavati širom grada. Dođite i uverite se!

Hotel Metropol Nova godina 2021 - provod koji se ne propušta

Hotel Metropol Palace se nalazi u centru grada, u ulici Bulevar kralja Aleksandra 69. Pravo mesto za sve one željne vrhunske zabave i najboljeg novogodišnjeg provoda. Zato, ukoliko želite da svoj doček Nove godine pamtite po najboljem, onda neka vaš izbor za proslavu najluđe noći bude hotel Metropol i sigurno nećete pogrešiti. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Hotel Metropol Palace

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti