• Nušićeva 27
  • Nena Nikolić i Dragana Verešan
  • od 30 € sa hranom i pićem

Kafana Druga kuća Nova godina 2021 - nezaboravna žurka očekuje vas u jednoj od najpopularnijih prestoničkih kafana. Proslavite Novu godinu u kafani koja je poznata po odličnim svirkama, tradicionalnoj kuhinji i uvek veselim gostima. Neka Druga kuća bude vaša prva opcija za doček Nove godine. 

Rezervišite mesto za nezaboravni novogodišnji provod u kafani Druga kuća. Uz Beograd noću postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u kafani Druga Kuća i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Nena Nikolić i Dragana Verešan

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Vodka (Finlandia)

-Pivo (Jelen, Nikšićko, Staropramen)

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, malina, medovača)

-Džin

-Vinjak

-Pelinkovac

-Vermut

-Campari

-Voda (gazirana, negazirana)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:

-Pileće belo meso

-Svinjski ražnjić

-Roštilj kobasica

-Ćevapi

-Razne vrste peciva

CENA:

-Pult 30 eur po osobi bez doplate za rezervaciju, maksimalno do 3 osobe

-Barski sto 35 eur po osobi bez doplate za rezervaciju, za od 4 do 6 osoba

-Visoko sedenje 40 eur po osobi bez doplate za rezervaciju, za od 4 do 6 osoba

-Mala i velika sedenja 40 eur po osobi bez doplate za rezervaciju, mala sedenja za od 5 do 7 osoba, velika sedenja za od 8 do 11 osoba, za 12 i više osoba predviđena su najveća sedenja S1 i S2

-Vip sedenje pored bine S10 40 eur po osobi (broj osoba po dogovoru) i doplata za rezervaciju 150 eur uz šta se dobija gratis jedna premium flaša po izboru (Gray Goose, Jack Daniel's, Chivas, Moet)

-Premium sedenje pored bine S9 40 eur po osobi (broj osoba po dogovoru) i doplata za rezervaciju 250 eur uz šta se dobijaju gratis dve premium flaše po izboru (Gray Goose, Jack Daniel's, Chivas, Moet)

 

Kafana Druga kuća doček Nove godine - najveseliji provod

Doček Nove 2021. godine u Drugoj kući obećava novogodišnju proslava uz odabranu ekipu u sjajnom ambijentu. Kafana Druga kuća doček Nove godine uvek učini specijalnom prilikom, baš kao što i zaslužuje, a svim gostima na raspolaganju je širok asortiman hrane i pića koji novogodišnju proslavu učine znatno atraktivnijom. 

Ono čemu se takođe posvećuje velika pažnja u ovoj kafani za proslavu Nove godine jeste muzika, pa tako vas u najluđoj noći u kafani Druga kuća očekuju provereni estradni izvođači koji u cilju najbolje moguće zabave interpretiraju samo najveće muzičke hitove. 

Ukoliko vaš izbor za najluđu noć bude kafana Druga kuća, Nova godina će vam bez svake sumnje ostati u najboljem sećanju. Sjajan provod je zagarantovan, pa zbog toga nema razloga da ne izaberete baš ovo mesto za vrhunsku novogodišnju proslavu.

Nova godina u kafani Druga kuća - odlična lokacija za slavlje 

Adresa na kojoj se nalazi kafana Druga kuća je Nušićeva 27. Smeštena u samom centru grada, ova kafana koju odlikuje sjajna atmosfera i prekrasni ambijent, vrlo lako je dostupna svima koji žele ovde da proslave novogodišnju noć. Kafana Druga kuća za doček Nove godine otvara svoja vrata za sve ljude dobrog raspoloženja spremne za ludi provod do ranog jutra.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Druga Kuća

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti