• Ruzveltova 13
  • 22:00h - 03:00h
  • Aleksa & Zoki
  • 100 Ljudi
  • od 20 € sa pićem
Beograd Noću

Doček Nove godine 2023 u kafani Mala Maca

UVODNA REČ I PREDNOSTI OBJEKTA Kafana Mala Maca:

Kafana Mala Maca se nalazi nedaleko od centra grada, preciznije na početku Ruzveltove ulice nekih stotinak metara udaljeno od Vukovog spomenika. Spada u male kafane, i sa kapacitetom od samo 100 ljudi za doček Nove godine kafana Mala Maca je mesto koje treba što pre rezervisati. Ono što je sigurno je da će vas u ovoj kafani dočekati vesela atmosfera u novogodišnjoj noći. Za dobar štimung biće zadužene dve gitare. Izvodiće se rok hitovi iz cele bivše Jugoslavije, ali i narodna muzika u kasnijim satima. Tako da kada je u pitanju Nova godina 2023 kafana Mala Maca nudi specifičan fazonski muzički program koji ne postoji ni na jednom drugom mestu. Idealno za sve one koji vole da uživaju u duhu prošlih vremena. Još korisnih informacija o ovom objektu možete pročitati na kraju ponude ispod dela sa cenama.

Nova godina 2023 Kafana Mala Maca - PONUDA:

Rezervišite svoje mesto na vreme. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u kafani Mala Maca i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33


+381 63 34 34 33


+381 63 33 33 44

 

MUZIKA:
Aleksa & Zoki (klavijatura i pevač - zabavna i narodna muzika)

PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
-Vodka
-Pivo (Zaječarsko, Laško)
-Vino (crveno, belo, rose)
-Rakija (kajsija, dunja, šljiva, medovača)
-Džin
-Pelinkovac
-Vinjak
-Vermut
-Sokovi (gazrani, negazirani)
-Voda (gazirana, negazirana)

CENA:
Cena po osobi za kafanski sto je 30 eur za devojke, odnosno 35 eur za momka, i uključuje mesto za sedenje i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.
Cena po osobi za barski sto je 20 eur za devojke, i uključuje mesto za stajanje, predjelo i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.
Za barskim stolovima mogu biti samo ženska društva.
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Kafana Mala Maca doček Nove godine 2023 - DODATNO O OBJEKTU:

Ako ste nostalgični, a pritom volite da uživate u dobroj atmosferi i dobrom provodu, onda je za doček Nove godine kafana Mala Maca lokacija koju treba da odaberete kako bi vam novogodišnje slavlje bilo nezaboravno. Kafana Mala Maca doček Nove godine 2023 prirpema sa posebnom pažnjom, brinući o tome da svaki gost ode zadovoljan, i sa nezaboravnim uspomenama. Zato se pored odabira muzike i raznovrsne ponude pića vodilo računa o tome da se svim gostima obezbedi i bogato meze, kako bi uvek mogli da predahnu od sjajnog provoda i prezalogaje nešto. Saobraćajna povezanost lokacije na kojoj se kafana nalazi sa svim delovima grada čini je vrlo pristupačnom. Važna informacija za sve one goste koji žele da dođu svojim vozilom je da se u blizini nalazi velika podzemna garaža, ali i da će moći da iskoriste javna parking mesta koji ih ima nadomak kafane.

Sve ponude za doček Nove godine 2023 možete pogledati OVDE.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Mala Maca Nova Godina
Average rating:  
 2 reviews
 by Stefan

Pice je bilo tokom cele noci . I ove godine smo ovde za Docek!

 by Slavica

Radujem se i ocekujem dobar provod bas 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Mala Maca