• Kneza Miloša 9
  • Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović
  • 700 Ljudi
  • 40 € sa pićem + rezervacija

Kafana Tarapana Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u jednoj od najpopularnijih beogradskih kafana. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto u najboljoj kafani u gradu, gde sjajni ambijent i srećni ljudi mame dobro raspoloženje i osiguravaju kvalitetan izlazak kojim ćemo proslaviti odlazak stare i dolazak nove godine!

Rezervišite mesto za nezaboravan doček

Kada je u pitanju kafana Tarapana Nova godina je savršena prilika za sve ljude da iskuse odličan provod u prijatnom ambijentu i odličnom društvu. Ova Beogradska kafana uvek znači izlazak za pamćenje, pa je novogodišnja noć sjajna prilika za sve one koji žele da iskuse vrhunsku zabavu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u kafani Tarapana i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Vodka

-Pivo (Zaječarsko, Amstel)

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka, malina, medovača)

-Džin

-Vinjak

-Gorki list

-Vermut

-Voda (gazirana, negazirana)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

CENA:

Cena karte je 40 eur

Rezervacije se posebno plaćaju:

-Barski stolovi 45 eur i 50 eur u zavisnosti od pozicije (vidi na mapi)

-Community stolovi 70 eur i 95 eur u zavisnosti od pozicije (vidi na mapi)

-Visoka sedenja 70 eur i 90 eur u zavisnosti od pozicije (vidi na mapi)

-Kafanski stolovi od 70 eur do 90 eur u zavisnosti od pozicije (vidi na mapi)

-Separei od 300 eur do 500 eur u zavisnosti od pozicije (vidi na mapi)

Uz separe 2 i separe 3 se dobija gratis jedna flaša žestokog pića po izboru (Ballantine's, Absolut, Jameson, Campari, Martini Bianco, Amareto)

Uz separe 1, separe 4, separe 5, separe 6, separe 10, vip separe 1, vip separe 2 i vip separe 3 se dobijaju gratis dve flaše žestokog pića po izboru (Ballantine's, Absolut, Jameson, Campari, Martini Bianco, Amareto) ili jedna flaša premium žestokog pića po izboru (Jack Daniel's, Chivas Regal, Grey Goose, Moet)

Uz separe 11 se dobijaju gratis tri flaše žestokog pića po izboru (Ballantine's, Absolut, Jameson, Campari, Martini Bianco, Amareto) ili jedna flaša žestokog pića po izboru (Ballantine's, Absolut, Jameson, Campari, Martini Bianco, Amareto) i jedna flaša premium žestokog pića po izboru (Jack Daniel's, Chivas Regal, Grey Goose, Moet)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Docek Nove godine Beograd 2020 Kafana Tarapana mapa

Tarapana doček Nove godine - novogodišnja noć za pamćenje

Doček nove 2021. u Tarapani - novogodišnja proslava uz odabranu ekipu u sjajnom ambijentu. Kafana Tarapana doček Nove godine uvek učini specijalnom prilikom, baš kao što i zaslužuje, a svim gostima na raspolaganju je širok asortiman pića koji novogodišnju proslavu učini veselijom i razigranijom.

Ono čemu se takođe posvećuje velika pažnja jeste muzika, pa tako vas i u najluđoj noći u ovoj kafani očekuju samo provereni estradni izvođači koji samo za vaše zadovoljstvo interpretiraju najveće muzičke hitove. 

Ukoliko vaš izbor za najluđu noć bude kafana Tarapana Nova godina će vam bez svake sumnje ostati u najboljem sećanju. Sjajan provod je zagarantovan, pa zbog toga nema razloga da ne izaberete baš ovo mesto za vrhunsku novogodišnju proslavu. 

Nova godina na mestu najboljeg noćnog provoda

Potražite najbolji novogodišnji provod na adresi Kneza Miloša 9. U samom centru grada, nalazi se mesto koje odlikuje sjajna atmosfera i prekrasni ambijent, idealno za sve koji žele da proslave novogodišnju noć kao boemi. Kafana Tarapana za doček Nove godine otvara svoja vrata za čak 700 gostiju, a ludi provod je zagarantovan do ranog jutra. 

Zato, ukoliko želite da se vrhunski provedete za Novu godinu i da u nju uđete u velikom stilu, u sjajnom prostoru i dobro odabranom društvu, neka vaš izbor za doček bude upravo najpoznatija kafana u gradu.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Tarapana

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti