• Savska 21
  • 21:00h
  • Dj Anubis
  • 350 ljudi
  • 10 € + rezervacija

Klub Cosa Nostra Nova godina 2021 - u blizini stare železničke stanice, na prometnoj lokaciji u gradu, smešten je klub Cosa Nostra, koji vam priprema nezaboravan  novogodišnji provod. Za sve ljubitelje ludih žurki koje se dugo prepričavaju, ovaj klub će biti odličan izbor.  U urbanom ambijentu, uz zvuke najpopularnijih domaćih hitova, đuskajte do jutra. 

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto u ovom popularnom gradskom klubu, i spremite se za nezaboravne uspomene sa novogodišnje žurke u klubu Cosa Nostra.

Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Cosa Nostra i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Dj Anubis (Balkan Rnb)

CENA:

Cena karte je 10 eur

Rezervacije se posebno plaćaju:

-Šank besplatan

-Barski stolovi od 60 eur do 80 eur uz minimalno kupljene 4 karte, cena u zavisnosti od pozicije barskog stola. U cenu je uključena rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Ballantine's, Absolut),  barski stolovi su označeni sa bs (vidi na mapi)

-Visoka sedenja od 140 eur do 180 eur uz minimalno kupljene 4 karte, cena u zavisnosti od pozicije visokog sedenja. U cenu je uključena rezervacija visokog sedenja i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), visoka sedenja su označena sa vs (vidi na mapi)

-Separei od 220 eur do 600 eur uz minimalno kupljenih 8 karata, cena u zavisnosti od pozicije separea. U cenu separea od 220 eur je uključena rezervacija separea i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), u cenu separea od 320 eur je uključena rezervacija separea, jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet) i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Ballantine's, Absolut), u cenu separea od  500 eur i 600 eur je uključena rezervacija separea i dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), separei su označena sa sep (vidi na mapi)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

 

Cosa Nostra Nova godina - provod uz odličnu atmosferu

Klub Cosa Nostra svojim gostima priređuje dobar provod tokom čitave godine, pa to neće izostati ni u novogodišnjoj noći. Vesela atmosfera je ono na šta se posebno obraća pažnja i u šta se ulaže veliki trud. Cilj je da svi gosti nakon izlaska u ovaj klub odu sa osmehom na licu i sjajnim uspomenama koje će se prepričavati iznova i iznova. 

Adresa kluba Cosa Nostra

Klub Cosa Nostra nalazi se na adresi Savska 21, nadomak stare železničke stanice. Odlična lokacija i još bolji provod, obećavaju nezaboravan doček za sve one koji odaberu baš ovaj klub. 

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Cosa Nostra

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti