• Karađorđeva 2-4
  • Resident Djs
  • 15 € mesta za šankom, bolja mesta se prodaju po paketima za celo društvo od 200 €

Freestyler winter stage Nova godina 2021 - provedite nezaboravnu novogodišnju noć u jednom od najprestižnijih klubova u gradu. Kada je u pitanju doček Freestyler winter stage organizovaće glamuroznu proslavu koja će se dugo prepričavati.

U Beograd noću rezervišite sebi mesto u ovom prestižnom beogradskom klubu i pripremite se za glamurozan ispraćaj stare godine, i doček nove. 

Doček Freestyler winter stage - rezervacije ludog provoda 

Za klub Freestyler winter stage Nova godina 2021 biće prilika za organizovanje velike proslave u njihovom jedinstvenom ambijentu na koji niko ne ostaje ravnodušan, zato je potrebno da svoje mesto rezervišete na vreme.  Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Freestyler Winter Stage i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Resident Djs

CENA:

Cena karte za šank je 15 eur po osobi

Barski stolovi i separei se prodaju po paketima:

Paket barski sto 200 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru

Paket separe Sofa 500 eur. U cenu je uračunato 8 karata, rezervacija separea i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru

Paket separe Vip Sofa 1000 eur. U cenu je uračunato 15 karata, rezervacija separea, jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru i dve flaše šampanjca

Paket separe Ultra Vip Sofa 1500 eur. U cenu je uračunato 15 karata, rezervacija separea, dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru i dve flaše šampanjca.

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

 

Doček Nove godine Freestyler winter stage - glamurozna žurka 

Za klub Freestyler winter stage Nova godina 2021 je idealna prilika da svim svojim gostima pruži nezaboravan provod koji se dugo priprema. Ovaj klub nastao je iz potrebe da se ludi provod na istoimenom spavu produži tokom cele godine, pa je tako provod u zimskom Freestyler-u rezlutat iskusnog tima koji godinama pomera granice.

 

Freestyler winter stage Beograd - provod koji pomera granice 

Popularni klub Freestyler winter stage nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4 u okviru popularne Beton hale. Za one koji nameravaju da se svojim automobilom dovezu do kluba, važna informacija je da se mogu parkirati u okviru parkinga Beton hale, i da će bezbrižno moći da uživaju u svetskom ambijnetu ovog beogradskog kluba, gde provod zaista pomera granice.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Freestyler Winter Stage

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti