• Karađorđeva 2-4
  • 22:00h - 04:00h
  • Maya Berović
  • 500 Ljudi
  • 30 € + rezervacija

Gotik Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u gradu! Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto u popularnom klubu jer je za Gotik Nova godina posebno veče i takav provod se dugo pamti. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Gotik Nova godina rezervacije - proslavite najluđu noć u Gotiku

Kada je u pitanju Nova godina Gotik je klub koji svakog 31. decembra nudi najbolji noćni provod u gradu. U klubu Gotik Nova godina je doživljaj za pamćenje i to je iskustvo koje se prepričava!

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Gotik i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Maya Berović

PIĆE:
Redovan klupski cenovnik pića uz mogućnost povećanja cena do 10%.

CENA:
Cena karte je 30 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi od 100 eur do 220 eur (uz najmanje od 2 do 3 kupljene karte u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su pultovi označeni slovom P)
-Barski stolovi od 200 eur do 420 eur (uz najmanje od 5 do 6 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su barski stolovi označeni slovom B)
-Visoka sedenja od 250 eur do 500 eur (uz najmanje od 4 do 7 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena slovom V)
-Separei od 600 eur do 1500 eur (uz najmanje od 5 do 14 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini veći separei mogu se razdvojiti na dva manja separea. Pojedina dva manja separea mogu se spojiti u jedan veći separe, na mapi su separei označeni slovom S)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Docek Nove godine Beograd 2020 Klub Gotik mapa

Docek Nove godine Beograd 2021 Klub Gotik mapa

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Nova godina Gotik - nezaboravan provod u popularnom klubu

Za klub Gotik Nova godina predstavlja idealan povod da svim svojim posetiocima priredi provod koji se ne zaboravlja i žurku koja se danima prepričava. Ovo je mesto koje u srpsku prestonicu donosi duh najboljih svetskih klubova, pa ne treba da čudi zbog čega su novogodišnje proslave u Gotiku toliko popularne. 

U luksuznom prostoru kluba okuplja se samo najbolja gradska ekipa i slušaju najveći hitovi domaće muzike, što je dovoljna garancija da će doček Nove godine u Gotiku biti itekako uzbudljiv i na svetskom nivou. 

Ako planirate da posetite klub Gotik doček Nove godine je sjajna prilika, s obzirom na to da u vrhunskom ambijentu kluba imate priliku da uživate u brojnim ekskluzivnim pogodnostima, a ono što je najvažnije jeste prepoznatljiva atmosfera - uvek dobra energija i veselo društvo. 

Gotik Beograd Nova godina - žurka do ranih jutarnjih časova

Popularni klub se nalazi u Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4. Ugodan ambijent i okruženje ovog kluba učiniće da novogodišnji provod bude još bolji i spektakularniji. Osim toga, ovde možete uživati do ranog jutra, s obzirom na to da je za Novu Godinu Gotik otvoren od 22:00h do 04:00h

Zato, ukoliko želite da se za Novu godinu najbolje provedete i da u nju uđete u velikom stilu, u najluksuznijem prostoru i uz najprestižnije društvo, neka vaš izbor za doček bude Gotik i sigurno nećete pogrešiti. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Gotik

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti