• Karađorđeva 2-4
  • 22:00h - 04:00h
  • Maya Berović
  • 500 Ljudi
  • 30 € + rezervacija

Gotik Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u gradu! Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto u popularnom klubu jer je za Gotik Nova godina posebno veče i takav provod se dugo pamti. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Gotik Nova godina rezervacije - proslavite najluđu noć u Gotiku

Kada je u pitanju Nova godina Gotik je klub koji svakog 31. decembra nudi najbolji noćni provod u gradu. U klubu Gotik Nova godina je doživljaj za pamćenje i to je iskustvo koje se prepričava!

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Gotik i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Maya Berović

PIĆE:
Redovan klupski cenovnik pića uz mogućnost povećanja cena do 10%.

CENA:
Cena karte je 30 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi od 100 eur do 220 eur (uz najmanje od 2 do 3 kupljene karte u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su pultovi označeni slovom P)
-Barski stolovi od 200 eur do 420 eur (uz najmanje od 5 do 6 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapama su barski stolovi označeni slovom B)
-Visoka sedenja od 250 eur do 500 eur (uz najmanje od 4 do 7 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena slovom V)
-Separei od 600 eur do 1500 eur (uz najmanje od 5 do 14 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini veći separei mogu se razdvojiti na dva manja separea. Pojedina dva manja separea mogu se spojiti u jedan veći separe, na mapi su separei označeni slovom S)
Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.

Nova godina Gotik - nezaboravan provod u popularnom klubu

Za klub Gotik Nova godina predstavlja idealan povod da svim svojim posetiocima priredi provod koji se ne zaboravlja i žurku koja se danima prepričava. Ovo je mesto koje u srpsku prestonicu donosi duh najboljih svetskih klubova, pa ne treba da čudi zbog čega su novogodišnje proslave u Gotiku toliko popularne. 

U luksuznom prostoru kluba okuplja se samo najbolja gradska ekipa i slušaju najveći hitovi domaće muzike, što je dovoljna garancija da će doček Nove godine u Gotiku biti itekako uzbudljiv i na svetskom nivou. 

Ako planirate da posetite klub Gotik doček Nove godine je sjajna prilika, s obzirom na to da u vrhunskom ambijentu kluba imate priliku da uživate u brojnim ekskluzivnim pogodnostima, a ono što je najvažnije jeste prepoznatljiva atmosfera - uvek dobra energija i veselo društvo. 

Gotik Beograd Nova godina - žurka do ranih jutarnjih časova

Popularni klub se nalazi u Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4. Ugodan ambijent i okruženje ovog kluba učiniće da novogodišnji provod bude još bolji i spektakularniji. Osim toga, ovde možete uživati do ranog jutra, s obzirom na to da je za Novu Godinu Gotik otvoren od 22:00h do 04:00h

Zato, ukoliko želite da se za Novu godinu najbolje provedete i da u nju uđete u velikom stilu, u najluksuznijem prostoru i uz najprestižnije društvo, neka vaš izbor za doček bude Gotik i sigurno nećete pogrešiti. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Gotik

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti