• Karađorđeva 46
  • Resident Djs
  • 20 € mesta za šankom, bolja mesta se prodaju po paketima za celo društvo od 200 €

Doček Nove godine 2020 u klubu Hype. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Hype i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Resident Djs

CENA:
Cena karte za šank je 20 eur po osobi
Barski stolovi, visoka sedenja i separei se prodaju po paketima:
-Paket barski sto 200 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff). Barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
-Paket premium barski sto 250 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet). Premium barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
-Paket visoko sedenje 300 eur. U cenu je uračunato 6 karata, rezervacija visokog sedenja i jedna flaša šampanjca (Moet). Visoka sedenja su označena sa VS (vidi na mapi)
-Paket separe 500 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca (Moet). Separei su označeni sa S (vidi na mapi)
-Paket vip separe 900 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea, jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet) i dve flaše šampanjca (Moet). Vip separei su označeni sa S (vidi na mapi)
-Paket premium separe 1300 eur. U cenu je uračunato 15 karata, rezervacija separea, dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet) i dve flaše šampanjca (Moet). Premium separei su označeni sa S (vidi na mapi)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Uskoro mapa sa rasporedom stolova i cenama

Sve ponude za doček Nove godine 2020 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Hype

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti