• Karađorđeva 46
  • Resident Djs
  • 20 € mesta za šankom, bolja mesta se prodaju po paketima za celo društvo od 200 €

Klub Hype Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u popularnom gradskom klubu Hype. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto, s obzirom na to da za Hype Nova godina predstavlja posebnu priliku da u modernom ambijentu i u pozitivnoj atmosferi ugoste sve one prave gradske klabere željne dobrog novogodišnjeg provoda.

Hype Nova godina - rezervacije

Kada je u pitanju Nova godina Hype je klub koji svakog 31. decembra nudi najbolji noćni provod u gradu. U klubu Hype Nova godina je doživljaj za pamćenje i to je iskustvo koje se mesecima prepričava!  

Kada se obeležava bilo koja prilika, a naročito Nova godina spektakl u klubu Hype je zagarantovan, a na vama je samo da na vreme rezervišete svoje mesto i Novu godinu dočekate u najboljem mogućem okruženju.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Hype i prodaju karata su:
+381 62 34 34 33
+381 63 34 34 33
+381 63 33 33 44

MUZIKA:
Resident Djs

CENA:
Cena karte za šank je 20 eur po osobi
Barski stolovi, visoka sedenja i separei se prodaju po paketima:
-Paket barski sto 200 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff). Barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
-Paket premium barski sto 250 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet). Premium barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
-Paket visoko sedenje 300 eur. U cenu je uračunato 6 karata, rezervacija visokog sedenja i jedna flaša šampanjca (Moet). Visoka sedenja su označena sa VS (vidi na mapi)
-Paket separe 500 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca (Moet). Separei su označeni sa S (vidi na mapi)
-Paket vip separe 900 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea, jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet) i dve flaše šampanjca (Moet). Vip separei su označeni sa S (vidi na mapi)
-Paket premium separe 1300 eur. U cenu je uračunato 15 karata, rezervacija separea, dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet) i dve flaše šampanjca (Moet). Premium separei su označeni sa S (vidi na mapi)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Uskoro mapa sa rasporedom stolova i cenama

Sve ponude za doček Nove godine 2020 možete pogledati OVDE.

Hype doček Nove godine - nezaboravna novogodišnja noć u popularnom klubu

Za beogradski klub Hype Nova godina predstavlja idealan povod da svim svojim posetiocima priredi provod koji se ne zaboravlja i žurku koja se mesecima prepričava. Ovo je mesto koje u srpsku prestonicu donosi najbolje žurke, pa ne treba da čudi zbog čega su novogodišnje proslave u Hype klubu toliko popularne. 

U impresivnom prostoru kluba okuplja se samo najbolja gradska ekipa i slušaju najveći hitovi, što je dovoljna garancija da će doček Nove godine u klubu Hype biti itekako uzbudljiv i na svetskom nivou. 

Ako planirate da posetite klub Hype doček Nove godine je definitivno najbolja prilika, s obzirom na to da u vrhunskom ambijentu kluba imate priliku da uživate u brojnim ekskluzivnim pogodnostima, a ono što je najvažnije jeste prepoznatljiva atmosfera - uvek dobra energija i veselo društvo. 

Hype Beograd Nova godina - mesto najboljeg noćnog provoda

Popularni prestonički klub Hype se nalazi na adresi Karađorđeva 46. Prijatan ambijent i okruženje ovog kluba doprineće da novogodišnji provod bude još bolji i spektakularniji. Nova godina u klubu Hype poseban je događaj, pa svi zaposleni u klubu se posebno trude da udovolje svojim gostima i prirede im nezaboravno veče.

Zato, ukoliko želite da se za Novu godinu najbolje provedete i da u nju uđete u velikom stilu, u ekskluzivnom prostoru i uz najbolju gradsku ekipu, neka vaš izbor za doček bude Hype i sigurno nećete pogrešiti.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Hype

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti