• Studentski trg 15
  • Dj Playa, Dj Kizami, Diana Tarakaj i Sloba Trivanovic
  • 33 € sa hranom i pićem + rezervacija

Klub Kabinet Nova godina 2021 - najbolja novogodišnja proslava u popularnom gradskom klubu Kabinet. Rezervacije su obavezne, a postoji mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto, s obzirom na to da za Kabinet Nova godina predstavlja posebnu priliku da u savršeno uređenom ambijentu i u pozitivnoj atmosferi, ugosti sve one prave gradske face željne dobrog novogodišnjeg provoda.

Kabinet Nova godina 2021 - rezervacije brzo i jednostavno uz Beograd noću

Svakog 31. decembra Beograd postaje mesto najboljeg noćnog provoda u regionu. Jedan od razloga možete pronaći i u klubu Kabinet, gde je svaka žurka za pamćenje i iskustvo koje se mesecima prepričava!  

Kada se obeležava bilo koja prilika, a naročito Nova godina spektakl u klubu Kabinet je zagarantovan, a na vama je samo da na vreme rezervišete svoje mesto i Novu godinu dočekate u najboljem mogućem okruženju.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klubu Kabinet i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Dj Playa, Dj Kizami, Diana Tarakaj i Sloba Trivanovic

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Vodka

-Viski (Teachers, Grants)

-Tekila

-Pivo

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)

-Pelinkovac

-Džin

-Vermut

-Voda (gazirana, negazirana)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

HRANA:

-Ketering (kanapei, mini sendviči, mini pice)

*samo u separeima

CENA:

Cena karte je 33 eur

Rezervacije se posebno plaćaju:

-Barski stolovi 25 eur, odnosno 45 eur sa gratis flašom stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine's, Smirnoff, Absolut)

-Vip barski stolovi 35 eur, odnosno 55 eur sa gratis flašom stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine's, Smirnoff, Absolut)

-Niska sedenja 60 eur sa gratis flašom šampanjca, odnosno 80 eur sa gratis flašom stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine's, Smirnoff, Absolut) i flašom šampanjca

-Mali separei 150 eur sa gratis flašom stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine's, Smirnoff, Absolut), flašom šampanjca i hranom na stolu

-Veliki separei 250 eur sa gratis dve flaše stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine's, Smirnoff, Absolut), flašom šampanjca i hranom na stolu

*flaše stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine's, Smirnoff, Absolut) moguće je zamenitii za premium flaše uz doplatu (Jack Daniel's 30 eur, Chivas 50 eur, Belvedere 70 eur, Gray Goose 70 eur, Moet 70 eur)

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

Nezaboravna novogodišnja noć u popularnom klubu

Novogodišnja noć predstavlja fantastičan povod da svim svojim prijateljima doživite spektakularan provod koji se ne zaboravlja na žurki koja će se mesecima prepričavati. Klub Kabninet je mesto koje donosi donosi najurbanije i najintenzivnije žurke, pa ne treba da čudi zbog čega su novogodišnje proslave u ovom klubu toliko popularne

U savršeno uređenom prostoru kluba, okuplja se samo najbolja gradska ekipa i slušaju najveći hitovi popularne muzike, što je dovoljna garancija da će doček Nove godine u ovom klubu biti i te kako uzbudljiv i na zavidnom nivou. 

Ako planirate da posetite klub Kabinet Nova godina je definitivno najbolja prilika za to, s obzirom na to da u prelepom klubu imate priliku da uživate u brojnim pogodnostima, a ono što je najvažnije jeste prepoznatljiva atmosfera koja ovde vlada - uvek dobra energija i najveselije društvo. 

Nova godina Kabinet - mesto ludog novogodišnjeg provoda

Popularni prestonički klub Kabinet se nalazi na adresi Studentski trg 15. Prijatan ambijent i okruženje ovog kluba doprineće da novogodišnji provod bude još bolji i spektakularniji. Nova godina je poseban događaj, pa se svi zaposleni u klubu posebno trude da udovolje svojim gostima i prirede im nezaboravno veče.

Zato, ukoliko želite da se za Novu godinu najbolje provedete i da u nju uđete u velikom stilu, u ekskluzivnom prostoru i uz urbanu gradsku ekipu, neka vaš izbor za doček bude baš ovo mesto - sigurno nećete pogrešiti.

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Kabinet

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti