• Terazije 25
  • Stefan Živojinović
  • od 50 € sa pićem

Kasina by Community Nova godina 2021 - ekskluzivan klub na Terazijama i ove godine pripremiće nezaboravan doček svim svojim dragim gostima. Za klub Kasina by Community doček je najbolja prilika da prikažu sve mogućnosti za dobar provod koje ovo mesto ima. 

Uz Beograd noću rezervišite sebi mesto u ovom klubu u srcu grada na vreme , jer se za novogodišnju proslavu ovde uvek traži mesto više. 

Kasina by Community Novu godina 2021 - rezervacije 

Kada je reč o klubu Kasina by Community Nova godina je događaj koji se pamti i prepričava sve do sledećeg dočeka. Kasina je poznata po dobrom provodu tokom čitave sezone, a za doček se uvek priprema posebna proslava, zato rezervišite svoje mesto na vreme kako biste spektakularno zakoračili u narednu godinu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u klub Kasina By Community i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Stefan Živojinović

HRANA:

Ketering

PIĆE:

Neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri

CENA:

-Barski sto 50 eur  po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa sivom bojom)

-Barski sto ispred bine 60 eur po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi ispred bine označeni sa narandžastom bojom)

-Visoko sedenje 60 eur po osobi (uz najmanje 6 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa zelenom bojom)

-Lux visoko sedenje 100 eur po osobi (uz najmanje 5 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su lux visoka sedenje označena sa ljubičastom bojom)

Uz svako kupljeno lux visoko sedenje se dobija gratis jedna flaša žesokog pića po izboru

-Separe 120 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa crvenom bojom)

Uz svaki kupljeni separe se dobija gratis jedna flaša premium žestokog pića po izboru

-Veliki separe 120 eur (uz najmanje 10 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa žutom bojom)

Uz svaki kupljeni veliki separe se dobijaju gratis dve flaše premium žestokog pića po izboru

-Vip separe 150 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa plavom bojom)

Uz svaki kupljeni vip separe se dobija gratis jedna flaša premium žestokog pića po izboru

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33

 

Klub Kasina Nova godina - provod koji se dugo prepričava

Popularni klub u srcu Terazija čitave sezone je glavna lokacija za dobar provod mnogih stanovnika prestonice. Zato nema sumnje da je za klub Kasina by Community Nova godina poseban događaj za koji se dugo pripremaju. Kasina je jedan od najprestižnijih beogradskih klubova, u kome gostuju najpopularnije domaće i regionalne muzičke zvezde. 

Elegantan enterijer i ljubazno osoblje svaki provod u ovom klubu učine posebnim doživljajem za sve goste. Kada je u pitanju doček Kasina se svake godine potrudi da nadmaši sebe, i da svojim gostima priušti nezaboravan provod koji se dugo prepričava. 

Klub Kasina by Community Nova godina - najveseliji doček 

Klub Kasina nalazi se na adresi Terazije 25 prekoputa popularnog prestoničkog hotela “Moskva”. Pristupačna lokacija za goste iz bilo kog dela grada, tradicija nezaboravnih provoda, i sjajna gostovanja domaćih zvezda samo su neki od razloga zašto ovaj klub treba da bude vaš izbor za doček.

Kada je u pitanju Kasina by Community Nova godina 2021 biće prilika da još jednom opravdaju titulu jednog od najpopularnijih beogradskih klubova, zato što pre rezervišite svoje mesto i budite najveselijeg dočeka. 

Sve ponude za doček Nove godine 2021 možete pogledati OVDE.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kasina by Community

Najnovije vesti

Najave

Učitaj još vesti

Poznati

Učitaj još vesti

Intervjui

Učitaj još vesti

Magazin

Učitaj još vesti

Kolumne

Učitaj još vesti